11 dagen in afwezigheid | Ninajosephine.com
29 oktober, 2013 | PersonalTravel

Schermafbeelding 2013-10-29 om 10.35.34

Na 11 dagen nul komma nul aanwezigheid in blogland had ik al een heel excuus verhaal klaar. Echter moet ik eerlijk zijn! Ik had gewoon  geen zin, en toen ik mijn zin weer een beetje terug kreeg moest ik een week volle bak aan de slag van 7 tot 7 en daarna geen zin meer om berichten te typen. In de tussentijd heb ik wel van alles op papier uitgewerkt en heb ik weer een helder overzicht van wat ik wil met mijn blog. Lekker door gaan zoals ik al deed met verschillende categorieën, food en reis verhalen.

De afgelopen jaren vloog ik rond november/december altijd een weekje naar Egypte, helaas zit dat er dit jaar niet in. Op internet kan ik geen enkele reactie op hotels meer vinden sinds augustus dit jaar en ook de dame van het reisbureau raad het niet aan om nu het vliegtuig die kant op te pakken. Om te beginnen omdat er dreiging is vanuit de Sinai woestijn en ten tweede omdat er weinig toeristen naar de resorts vertrekken en het er dus heel stil en saai is. Daar gaat het weekje zon wat de winter breekt. Nu moet ik iets anders bedenken. De overige bestemmingen die mij verzekeren van minimaal 25 graden en een tropisch strand liggen allemaal op minimaal 10 uur vliegen en dat vind ik voor een weekje toch wat overdreven. Dit jaar moet het dus iets anders worden! Zelf zit ik te denken aan een paar dagen Parijs of Berlijn… Maar ik hoor jullie ideeën over een winterescape graag!

Voor nu, welkom terug op mijn blog en tot snel!
  oktober 29, 2013

  Oh herkenbaar, wij gaan altijd rond februari naar de winterzon. Dan heb ik het ook echt nodig (oké, eigenlijk heb ik het nu al nodig). Zuid-Spanje/rond Alicante is ook lekker qua winterzon, rond de 20 graden (maar inderdaad, dat is geen 25 graden). De Canarische Eilanden zijn net iets warmer, dat zijn volgens mij de warmste plekken in Europa in de winter. En dan kan je natuurlijk nog pech hebben, zo waren wij ooit in Zuid-Spanje in maart en regende het de hele week…


  Bozena

  oktober 29, 2013

  Papa en mama zijn in Gambia. 30 graden in de zon. Liggen aan het zwembad en doen een safari hier en daar. 6 uurtjes vliegen. Kan heus.  oktober 29, 2013

  Wij gaan een weekendje in Center Parcs zitten. Misschien geen echt subtropisch oord, maar wel erg leuk in de winter (vind ik zelf). In het huisje knus voor de open haard met warme chocomel terwijl je buiten de sneeuw ziet vallen (hopenlijk) en na een wandeling door het winter wonderland lekker in het warme Market Dome vertoeven of in het subtropische Aqua Mundo. :)  oktober 29, 2013

  De Canarische eilanden zijn prima te doen in de winter!  oktober 29, 2013

  Waarom ga je niet naar de sneeuw? Een Weekendje Stockholm is prachtig in de winter!


  Dewi

  oktober 29th, 2013

  Ook absoluut een aanrader, hoewel ik persoonlijk Stockholm in de zomer op z’n mooiste vind. Daarbij is Stockholm in de winter echt héél erg koud, dus dat moet je wel willen.


  Nina

  oktober 30th, 2013

  Dan zet ik Stockholm toch iets verder op m’n lijstje! Ben wel heel benieuwd naar Scandinavische landen. :)


  Dewi

  oktober 29, 2013

  Oh Parijs is altijd fijn! Lekker wandelen langs de Seine, musea bezoeken (als EU-jeugdige onder 26 mag je bij veel gratis of met korting naar binnen!) en daarna lekker warme chocolademelk drinken bij café Paul. Ik zou het wel weten als ik jou was :)  oktober 29, 2013

  Ja sneeuw inderdaad! Lapland!!!  oktober 29, 2013

  Glad your back!  oktober 29, 2013

  Welkom terug. Heb je al aan Barcelona gedacht? Daar is het nog wel lekker nu en het is een mooie stad xx

  http://www.creativityandchocolate.com  oktober 30, 2013

  Welcome back! Ik ga ook aan de winter ontsnappen door in januari 12 dagen naar Curacao te gaan. Inderdaad, Europa is echt niet meer zonzeker rond die tijd, dus gaan we maar wat verder weg. Kan niet wachten!!!  november 1, 2013

  Hah jij zit met hetzelfde probleem als waar mijn vriend een tijdje terug mee zat. Die wou ook op vakantie met een vriend en het liefst naar Egypte, maar ja dat zat er natuurlijk niet in. Nu vertrekt hij morgen naar Mexico, ze wilde niet ver maar ja geen andere optie helaas :P.