about

DSC_0325

Hallo! Ik ben Nina, op het moment 24 jaar oud . Na mijn havo diploma heb ik een jaar in New York gewoond, daar ontzettend veel ervaringen opgedaan en daarna fris begonnen aan Media, Informatie en Communicatie management begonnen aan de HVA. Helaas bleek dat toch niet geheel aan te sluiten bij  mijn wensen en besloot ik te stoppen, te werken, geld te verdienen, vrije uurtjes op het strand door te brengen en ondertussen te zoeken naar een nieuwe opleiding.

Vrijetijdsmanagement is de opleiding die ik ben gaan volgen en sinds juni dit jaar ook voor ben afgestudeerd. Ik ben nu dus een dame met een HBO diploma op zak. De vraag die nog altijd ronddwaalt in mijn hoofd is, waar kom ik als ik straks ben afgestudeerd? Nu ben ik afgestudeerd en weet ik het nog steeds niet. Niet alleen ik weet het niet  geen mens die het weet, ik heb stage gelopen, al honderd praktijk opdrachten gemaakt, 417 gastcollege’s gevolgd, waarvan 200 echt interessant waren en nog steeds wil ik elke week iets anders. Toch begint alles nu meer vorm te krijgen en vind ik via verschillende vacatures wel meer dingen die binnen mijn interesse gebied liggen en op deze manier kan ik er ook een heleboel afschrijven. Dat scheelt weer een hele hoop tijd. Ondertussen kijk ik rustig door via verschillende vacaturesites en wanneer ik iets echt heel leuks tegenkom schrijf ik een mooie brief in de hoop dat ik positief  bericht krijg. Toi, toi, toi!

Daarnaast werk ik parttime bij de klantenservice van de Bijenkorf in Amsterdam, train ik op het moment voor de halve marathon van Amsterdam en vind hardlopen dus echt leuk, heb een abonnement op de sportschool, ben gek op de zon voornamelijk in landen die dicht bij de evenaar liggen, maak gretig gebruik van mijn Pathé unlimited pas en ben gek op  hapjes en drankjes buiten de deur met vrienden en vriendinnen.

Ben op het moment ruim vier jaar gelukkig samen met mijn vriend en nu ik ben afgestudeerd en op zoek ben naar een echt salaris  gaan we  ook opzoek naar een huis. Thuis zijn er ook nog mijn ouders en een zusje van 4 jaar jonger die mij steunen in alle stappen die ik neem.

Als laatste nog een stukje over deze website, ik heb al zo lang internet bestaat verschillende pagina’s gehad. Alles keurig na een korte tijd weer verwijderd zodat niet het internet vol bleef staan met onzin die ik geschreven heb. De naam van mijn pagina is Nina Josephine, de namen die ik heb gekregen bij mijn geboorte, Nina omdat dat een korte bondige naam was en Josephine is de vrouwelijke versie van Joseph en zo heette mijn opa. Interessanter of mooier dan dat kan ik het niet maken.

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat je vaker terug komt.

Liefs Nina  augustus 16, 2012

  Wat heb je een leuke blog en leuke about pagina om te lezen. Kwam je tegen via een reactie bij Jesdiny. Ik volg je via bloglovin, je schrijfstijl en leuke blogs spreken me wel aan:)!  september 4, 2012

  Wat een leuk stukje! Net als je blog ;)  januari 11, 2013

  Een hele leuke blog!  november 4, 2013

  Je hebt een erg leuke blog, ben blij dat ik ‘m kort geleden ontdekt heb :)  november 11, 2013

  Grappig, ik heb bijna het omgekeerde gedaan qua studies: ik ging BIJNA toerisme studeren, en besloot uiteindelijk journalistiek te doen :)