Daar gaan we weer… | Ninajosephine.com
21 augustus, 2013 | Running

 

fly

Ik hoor het je hardop denken, “daar gaan we weer…” en eerlijk kan ik je niets anders dan gelijk geven. Ging het allemaal ver voor de zomer zo goed met mij op sportief gebied tijdens de laatste loodjes van mijn scriptie is het totaal omgeslagen. Waar ik van iedereen de tip kreeg om lekker te gaan rennen tussen het typen door vond ik gewoon de tijd niet. Broodnodige tijd verspillen aan een rondje rennen terwijl er een scriptie opgeleverd moet worden. Mooi niet!!!

En dus deed ik mijn hardloopschoenen voor het allerlaatste aan op 12 mei jongstleden. Ik schaam de ogen uit mijn kop wanneer ik zeg dat ze tot op heden nog niet aan mijn voeten hebben gezeten. Ondanks dat iedereen om mij heen keihard traint voor de dam tot dam loop en andere recreatielopen, mijn instagram timeline vol staat met hardlopende mensen en ik een challenge van een collega op mijn nike running app heb geaccepteerd er komt geen klote van terecht.

Mijn discipline is zeker samen met mijn scriptie ingeleverd en het beetje dat ik nog heb gebruik ik op het moment alleen nog maar voor mijn speurtocht naar een baan en sollicitatiebrieven.

Toch, ben ik mij er wel degelijk van bewust dat het gezond is en bovenal dat ik het dus echt leuk vind. Hoe kan het dan toch zijn dat als ik mijn schoenen zie staan denk, mwah, misschien morgen!

Ik ga weer aan de bak, dit is toch slappe hap, zo, en nu heb ik het mooi gezegd. PUNT!
  augustus 21, 2013

  Lastig om die vibe weer op te pakken!! Ik ken het gevoel, het beste is om er gewoon weer voor te gaan!  augustus 21, 2013

  Oh ik vind dat ook zo lastig! Bijvoorbeeld ook als je even ziek bent geweest, om dan de draad weer op te pakken. Dat vergt best wel veel schoppen onder je eigen kont… Hopelijk kom je weer in de mood binnenkort!  augustus 21, 2013

  Ohh die schoenen zijn nice! En ja de vibe oppakken, ik snap het helemaal hoor! Mijne ligt nu bij de docent en ik moet afwachten. Ben eergister wel wezen fitnessen, Doet je toch wel even goed hoor sporten, zo tussen solliciteren in! Gewoon doen, goed voor de motivatie en energie!  augustus 21, 2013

  Nice shoes!! Begrijp goed dat het lastig is alles weer op te pakken. Succes! Gaat je lukken girl!  augustus 21, 2013

  Ik geloof erin dat het je deze keer gaat lukken. Zet ‘m op! xx

  http://www.creativityandchocolate.com  augustus 22, 2013

  Herkenbaar! Het is vaak moeilijk om de draad weer even op te pakken, maar als je het ‘gewoon even doet’, zit je zo weer in de lekkere flow van een tijdje terug!  augustus 22, 2013

  Heel begrijpelijk hoor! Maar als je eenmaal bent geweest, herinner je je misschien nog beter hoe lekker het is en ga je weer vaker. Komt goed, zet ‘m op!  augustus 22, 2013

  Soms zijn er dingen die gebeuren, maar als je eenmaal gaat weet ik zeker dat je het zo weer te pakken hebt. :D