DAM TOT DAM: 2 | Ninajosephine.com
30 juni, 2012 | Running

Mijn lopen gaat rustig door en van de week heb ik voor het eerste meer dan 5km gelopen. Mijn schema zei dat ik 5km moest lopen maar toen mijn ipod vertelde dat mijn 5km voorbij waren had ik nog genoeg adem over dat ik besloot om door te lopen. Dacht eerst aan 1km meer maar toen de stem door mijn oortjes aankondigde dat ik op de 6km zat besloot ik nog iets harder te gaan lopen en voor de 7km te gaan. De aankomende twee weken staan er nog meer 7km op het programma en daarna ga ik in een snel tempo door naar de 10 en ik zag zelf al 12 voorbij komen. Op naar de 16!! 
In het begin van mijn hardloop carrière was ik continu aan het schommelen in mijn tempo. Langzaam aan zie ik nu verbetering ontstaan. Zoals je ziet kan ik nu ongeveer na 2km een iets stabieler tempo aanhouden. Maar dat zegt voor mij niets, morgen kan het zomaar weer een schommelloop zijn. Ach, zolang ik lekker loop en mijn ademhaling het volhoud maakt het mij niet uit of het tabelletje er uitziet als een golvende zee of een stabiele lijn.