Dam tot Damloop 2014? | Ninajosephine.com
3 april, 2014 | Running


damloop

Ik zit in dubio, aankomende zaterdag begint de inschrijving voor de Dam tot Damloop 2014. Vorig jaar deed ik helaas niet mee. En ook dit jaar heb ik bijster weinig hardgelopen… Maar toch kriebelt het om weer mee te doen. De sfeer, de mensen, het parcours, de IJtunnel door en het einde, alles zegt ja, alleen ik twijfel. Het betekend dat ik onmiddellijk moet beginnen met de voorbereidingen en in September echt 16,1 km gaan lopen. Ik denk dat ik het gewoon doe, ik heb het al eens gedaan, ook deze keer moet het lukken! Indien het echt niet gaat kan ik mijn startbewijs altijd nog verkopen, ahum! Laat niemand het maar lezen…

Wie doet er nog meer mee dit jaar? Eerste, tweede, derde of triljoenste keer? 
  april 3, 2014

  Doen! Ik ga dit jaar voor de tweede keer lopen. Vorig jaar was het mijn ultieme doel de Dam tot Dam uit te lopen en toen is het me met heel veel moeite gelukt. Dit jaar moet dat soepeler kunnen, haha. Ik loop wel met een goed doel waarschijnlijk, een mooi extraatje.  april 3, 2014

  Doen doen doen! Ik loop hem ook, voor de eerste keer (tenminste, als ik me weet in te schrijven …). Het is voor mij een mooi punt in mijn training naar de halve marathon.  april 3, 2014

  Ik zeg doen! Het is een mooie ervaring en je kan nog trainen ^^  april 3, 2014

  Klinkt als een super leuk doel, doen!!  april 4, 2014

  Doen! Je kunt in ieder geval dan mee en ervoor trainen, mocht het toch niet lukken op tijd kan je inderdaad nog weer je startbewijs verkopen ;)  april 4, 2014

  Ja doen! Een mooi doel om weer hard te lopen en het is pas over een half jaar, genoeg tijd haha. Ik ga zaterdag klaar zitten om me ook in te schrijven:)  mei 1, 2014

  Ik zeg doen. Dan kom ik je aanmoedingen langs de kant!!  mei 21, 2014

  Doennn! Ik wil hem ook een keer lopen, maar ik denk dat ik dit jaar nog de Ladiesrun ga lopen. Gewoon doen en vanaf nu lekker trainen ;)