De halve marathon die ik niet ga lopen! | Ninajosephine.com
8 oktober, 2013 | Running

Schermafbeelding 2013-10-08 om 15.57.12

Vandaag lag hij op de mat. Ik wist dat het eraan zat te komen en dat ik moest accepteren dat ik hem niet ging lopen. De halve marathon van Amsterdam gaat aan mijn neus voorbij. Lag het aan de trainingen, lag het aan het weer, aan mijn schoenen of aan de heerlijke zomer waarin terrasjes harder mijn naam riepen dan hardlopen. Of misschien omdat het lange duurlopen niet helemaal mijn ding is. 5km steeds sneller vind ik toch leuker. Ik weet het niet, en ik weet dat het er echt wel aan zit te komen maar voorlopig blijf ik het bij korte stukjes houden. Zoals over 2 weken weer een 5km wedstrijd hier in de buurt. Voor nu maak ik dus even van de gelegenheid gebruik om mijn startnummer aan te bieden aan die fanatiekeling die graag wil maar niet kon. Grijp je kans, hij ligt hier voor je klaar! 

En dan pak ik nu weer mijn hardloopschoenen om verder te rennen voor die 5km die er aan zit te komen en die ik rond de 27 minuten wil gaan lopen!

Update // Het startnummer is verkocht! Dank voor alle reacties.
  oktober 8, 2013

  Helaas. Maar je maakt er vast een ander heel erg blij mee.


  Tessa

  oktober 8, 2013

  Wat jammer dat je hem niet kan lopen. WEl goed dat je zowiezo doorgaat met hardlopen. Ik was te laat met het inschrijven. Maar als het mogelijk is zou ik hem graag willen overnemen.  oktober 8, 2013

  Helaas pindakaas! Op naar de volgende marathon ^^  oktober 8, 2013

  Jammer dat je hem niet kunt lopen! Volgende keer beter. xx  oktober 8, 2013

  Aww wat jammer nou :c volgende keer beter! Xx  oktober 8, 2013

  Wat jammer, maar wie weet doe je het later toch nog eens. Veel succes met je 5 kilometer!  oktober 8, 2013

  Jammer dat je ‘m niet gaat lopen maar wel goed dat je er wel achter bent gekomen dat die korte afstanden meer jouw ding zijn. Kan toch ook? Ieder zijn favoriet :)  oktober 8, 2013

  Jammer zeg maar lekker bezig zijn met de 5km!  oktober 8, 2013

  Ik ben geen hardloopster. Maar j maakt er vast iem blij mee:-)  oktober 8, 2013

  Jammer maar ik snap je helemaal ;) x
  x
  http://www.creativityandchocolate.com  oktober 8, 2013

  Ik kan nog geen halve marathon lopen, helaas! ;) Maar zag dat iemand hier al wel wilde overnemen, dus hopelijk kom je er nog vanaf! :)  oktober 9, 2013

  Nu maar de 5km rocken!  oktober 9, 2013

  Wat jammer dat je ‘m niet gaat doen. Had ‘m graag gelopen, maar voor mij komt ie nog te vroeg. Hopelijk volgend jaar!  oktober 9, 2013

  Jammer! Op naar de volgende :)

  X