Diary #25 | Ninajosephine.com
15 december, 2013 | Diary

IMG_2727 IMG_2520

[1] Voor deze diary heb ik mijn Rome foto er even uitgehaald. Deze ben ik wel nog van plan om te plaatsen maar anders zou het een gigantisch lange lijst worden. Hier nog 1 foto die het heeft gehaald. Het Laduree zakje, wat zijn de macarons toch heerlijk! [2] Uiteten met twee lieve vriendinnetjes van school bij Umami. Een ontzettend leuk alternatief als je even genoeg heb van de sushi en toch in de oosterse sferen wil dineren.

IMG_2499 IMG_2455
[3] Ik was al super fan van de boeken, en de films zijn even geweldig. Ik bezocht de hunger games in de eerste week meteen 2x en heb ze nu wel even gezien. Heb je hem nog niet gezien dan is mijn advies, gaat het zien! [4] Voor ik naar Rome vertrok was ik bijna ieder ochtend in de sportschool te vinden bij verschillende lessen en op de loopband, dit moet ik snel weer oppakken.

IMG_2481 IMG_2506

[5] Niets anders dan een sportschool selfie! Moet kunnen toch? [6] Op het damrak en het beursplein in Amsterdam is een ontzettend gezellige kerstmarkt geplaatst met lichtjes, oliebollen kramen en braadworst met curry! Ik ben er al helemaal fan van, het is zooooo gezellig.

IMG_2514 IMG_2534
[7] Lunch bij Popov, mijn lievelingen tent in Amstelveen voor een lunchbreak. [8] Dit plaatje zegt genoeg, ik ben zo gelukkig dat het December is, echt mijn favoriete tijd van het jaar!

IMG_2544 IMG_2540
[9] Mijn overheerlijk cheesecake, waar ik het recept ook al heb gepubliceerd. [10] Een zeer uitgebreid assortiment met was candles van scent chips. Wat ruikt het allemaal toch heerlijk, de geuren dennen, kaneel & christmas carol zijn de lekkerste van dit moment.
  december 15, 2013

  Die hardloopschoenen wilde ik ook kopen! Echt mooi!  december 15, 2013

  Ziet er lekker uit die Cheese cake..
  Leuk overzichtje :)  december 15, 2013

  Wat een gezellige diary! Die cheesecake ziet er heel erg lekker uit!  december 15, 2013

  Leuk en veel lekkers! The Hunger Games was weer zo goed.  december 16, 2013

  Leuke diary!  december 16, 2013

  Mmm, je cheesecake ziet er zo lekker uit!  december 16, 2013

  Genoeg van sushi? Hoe kan dat nou? :P Wat een leuke foto’s!  december 17, 2013

  Yumm Laduree!!  december 19, 2013

  Ah die chips zijn zo heerlijk  december 21, 2013

  Fijne diary! En goed bezig geweest zeg, inmiddels het sportschoolritme weer opgepakt? Die scentchips zijn hier ook favoriet, branden ongeveer dag en nacht, haha.