Diary #27 | Ninajosephine.com
15 januari, 2014 | Diary

 

IMG_3032 IMG_3042

[1] Voor de kerst kreeg ik een nieuwe e-reader. En natuurlijk niet zo maar 1 maar een super fijne Kobo Aura HD. Binnenkort schrijf ik er een post over om mijn mening met jullie te delen. [2] Samen met mijn zusje op de bank in een heerlijke onesie!

IMG_3054  IMG_3072

[3 & 4] Een echte klassieke high tea samen met mijn zusje bij het Amstel hotel. We kregen deze traktatie van mijn oma voor de kerst en afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Je wordt echt super in de watten gelegd. Het eten is heerlijk, we kregen zelf gemaakte krakelingen, kokus/hazelnootlolly’s, vijgen chocolade koekjes, sandwiches, verschillende taartjes, een kreeft en kaas kroket, wagyu beef burgertjes en natuurlijk niet te vergeten 5 soorten thee. (Die ik overigens niet dronk aangezien ik thee echt niet zo heel erg lekker vind!)

IMG_3076 IMG_3085
[5] Afgelopen zaterdagavond at ik bij Grootmoeders Pannenkoekenhuis op de Overtoom. Dit is een all you can eat concept voor pannenkoeken. Is dat nou niet ontzettend leuk bedacht. Wij kwamen hier terecht via een groupon deal die een van mijn vriend zijn vrienden had gekocht en zo aten we onbeperkt heerlijke pannenkoeken die lekker dun zijn! Als ik iets niet zo lekker vind zijn het namelijk van die hele dikke meel pannenkoeken waarvan je je afvraagt of je nu echt een ongare pannenkoek zit op te eten. [6] Als laatste wil ik iedereen aansporen die in de binnenstad komt een bezoekje te brengen aan de Marcs & Spencer! Ik wist al dat ze heerlijke dingen hadden maar afgelopen weekend kocht ik nog meer heerlijks waaronder deze mini bites. Mmm…. Heerlijk!

Oke, zo is het wel weer genoeg met al dat eten en leuke dingen! Ben gisteren al druk in de sportschool bezig geweest met een nieuwe les Body Combat en ga deze week zeker nog een paar keer knallen.
  januari 15, 2014

  Succes met trainen!
  En heerlijk zo’n goed verzorgde high tea. Het all you can eat pannenkoeken concept vind ik ook heel erg leuk. Ik eet ook liever een paar kleine ipv een grote :)  januari 15, 2014

  Jaah, high teas! Ik houd ervan :)  januari 15, 2014

  Ik heb ook zo’n Kobo, super fijn!  januari 15, 2014

  Oh, dat ‘all you can eat’-pannenkoekenrestaurant klinkt echt goed!  januari 15, 2014

  Wooow, jullie zijn echt verwend tijdens die high tea!!  januari 16, 2014

  Krijg trek van je foto’s, haha. Leuk diary weer. De foto met je zusje is ook leuk zeg! xx

  http://www.creativityandchocolate.com  januari 16, 2014

  Toffe onesies! De high tea ziet er jaloersmakend uit zeg…  januari 16, 2014

  Die ereader heb ik ook! Prijzig maar zo fijn. Ideaal met dat ingebouwde licht, zo kun je in het donker lezen zonder dat het je branderige ogen krijgt. En de Marks and Spencer is fantastisch, laatst nog geweest. Gelukkig komt er ook een in Den Haag binnenkort, dat is voor mij veel dichterbij.  januari 17, 2014

  Wat een leuke diary. Ziet er erg gezellig (en lekker) uit