Dolle Dwaze Dagen @ de Bijenkorf | Ninajosephine.com
2 oktober, 2013 | InspirationList

Desktop17

De dolle dwaze dagen komen er weer aan. Wie kent ze niet? En dit jaar niet zomaar maar het 30 jarig jubileum van deze laat-jezelf-helemaal-gaan-en-ren-door-de-winkel dagen. Drie dagen uitgaven doen die te verantwoorden zijn want “het zijn toch immers maar 3 dagen per jaar!”. Zelf ben ik woensdag 2 oktober om 07.00 uur aanwezig om de dames die om 08:00 uur binnenkomen te verblijden met mijn service. Natuurlijk heb ik al een lijstje gemaakt via internet en ik weet zeker dat als ik door de winkel wandel er nog veel meer aankopen gedaan moeten worden.

 1. Dit pakketje van Clinique is maar €15,- en bevat de scrub, oog crème en mascara die ik op dit moment gebruik. Is dat niet handig!
 2. Deze scrub van Freeman ruikt heerlijk en heeft een lekkere grove korrel dus perfect voor een grondige poets beurt onder de douche. Er wordt geen gebruik gemaakt van zout maar van suiker!
 3. In dit huidverzorgingspakket van Estée Lauder zitten producten die ik graag eens zou willen testen voor ik er een grote verpakking van koop. Te denken aan de make-up remover en de dag crème.
 4. Heerlijk een grote mok van Blond voor de zelfgemaakte chocolademelk met slagroom die eraan zit te komen.
 5. Zelfde verhaal als nummer 2 alleen nu in de vorm van een masker. Ik gebruikte hiervoor het komkommer masker en ben nu wel benieuwd naar de avocado variant van Freeman.
 6. Deze toilettas van FAB. heb ik al zien staan bij de Douglas en vond €119,- echt veelte duur voor een toilettas, nu in de aanbieding is hij een stuk beter geprijsd!
 7. Notitieboekjes kun je nooit genoeg hebben en daarom koos is voor My Red Book van Nava.
 8. Deze bh van Chantelle (mits hij goed zit natuurlijk) is perfect voor onder een t-shirt of een strakke top.
 9. Van mijn schoonheidsspecialiste ontving ik ze van een ander merk maar deze capsules van Elizabeth Arden hebben dezelfde ingrediënten. Heerlijk zacht wordt de huid na het gebruik van deze capsules! Echt een aanrader.

Hebben jullie al een verlanglijst gemaakt of lopen jullie met een grote boog om de Bijenkorf heen?
  oktober 2, 2013

  Het Clinique-setje staat ook erg hoog op mijn boodschappenlijstje, crusht alleen wel erg met mijn Buy Nothing New-maand dus vrees dat ik het toch maar even laat..  oktober 2, 2013

  Dat toillettasje is echt heel leuk!  oktober 2, 2013

  het tasje van Clinique koop ik elke jaar weer:-)  oktober 2, 2013

  Ohhhh die mok<3  oktober 3, 2013

  Ik ga ook zeker even kijken morgen, kan het gewoon niet laten ;) xx

  http://www.creativityandchocolate.com  oktober 3, 2013

  Die beker van Blond is echt geweldig haha :)! En veel succes met de dwaze dagen, volgens mij is het dan echt een gekkenhuis zo druk.  oktober 3, 2013

  Moooie items!! Ben benieuwd wat je uiteindelijk hebt gekocht!  oktober 4, 2013

  Wat een fijn lijstje! Ik ben benieuwd wat je allemaal hebt gekocht uiteindelijk. Vooral de Blond mok en Toilettas zijn favoriet:)!  oktober 7, 2013

  Leuke dingen! Ik heb alleen wat van mijn vaste beauty producten gekocht met 25% koring :)

  X  oktober 9, 2013

  Veel beauty dingen:) Die capsules van Elizabeth vond ik ook wel interessant. Heb je veel kunnen halen van je lijstje?  oktober 10, 2013

  Wat een cutey items! Dat tasje is uberkawaii!  oktober 13, 2013

  Hmm wat een leuke aankopen. :D