Exclusive Private Sales | Ninajosephine.com
27 november, 2013 | Event

DSC_0079

DSC_0081 DSC_0086 DSC_0092 DSC_0093 DSC_0094 DSC_0106

In samenwerking met Exclusive Private Sales. Afgelopen week kreeg ik een uitnodiging voor een Exclusive Private Sales. Niet zomaar een uitverkoop maar een uitverkoop met geweldige merken zoals MET, Replay, Ugg’s, Supertrash, My Brand en ga zo nog maar even door. Voor zowel heren als dames! Natuurlijk ging ik daar een kijkje nemen want zoveel merken onder 1 dak is natuurlijk een walhalla voor de shop liefhebbers onder ons. Toen ik binnen kwam wist ik niet wat ik zag, wat een rekken, wat een kleding, wat een schoenen, wat een ruimte en vooral wat is alles opgeruimd! Overal stonden duidelijke prijslijsten, merknamen en de rij naar de kassa was keurig met een lijn afgezet zodat de eerste in de rij ook echt de eerste was die mocht afrekenen. Al met al was alles super geregeld. Ben je een keer in de buurt dan raad ik zeker aan om een kijkje te nemen.

De volgende sale vind plaats op 5, 6 en 7 December is het Kyocera Stadion in Den Haag waar voldoende parkeergelegenheid is voor iedereen maar ook zeer makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.