FASHION: Black Bag | Ninajosephine.com
21 november, 2012 | Fashion

Mijn nieuwe must have is dus echt een zwarte tas! Een zachte zwarte tas die ik vol kan gooien en die jaren mee kan gaan. Mijn oog is gevallen op bovenstaande Tabatha Sac Black van Maje. Helaas hangt er een groot prijskaartje aan dit prachtige model en wilde ik mijn horizon verbreden en verder kijken.

Op school zat ik keurig aan mijn aanmeldingsformulier te typen voor mijn stage. (Ik heb namelijk akkoord gekregen van school. Yeah!) Tegenover  mij kwam een meisje die ook een prachtig model met zich mee zeulde. Zoals altijd was ik te nieuwsgierig en zei dat ik de tas erg mooi vond en vroeg ik waar de tas vandaan kwam. Ze bedankte voor mijn complimentje en vertelde dat de tas bij American Apparel vandaan kwam. Dit was nou echt de laatste winkel waar ik ooit op zoek zou gaan naar een leren tas maar ik typte meteen de zoekterm bij google en kwam uit op een heleboel vrolijke kleuren een een veel aantrekkelijkere prijs! Kijk en oordeel zelf.
  november 21, 2012

  Altijd leuk om weer nieuwe adresjes voor mooie items te hebben!  november 21, 2012

  Super mooie tas die van Maje!

  X  november 21, 2012

  oeh, LOVE! ik wil ook weer een nieuwe tas!  november 21, 2012

  Oeeeh hij is mooi! Wel jammer dat er bij die van American Apparel geen lang hengels aanzit.


  Nina

  november 21st, 2012

  Nou, hij kan echt om je schouders, die foto laat een beetje lijken van niet. Hij is dus groter dan je denkt. Haha!  november 21, 2012

  Wat een mooie tas! Die van American Apparel is ook tof :-) Lekker simpel maar wel mooi!  november 21, 2012

  Die TABATHA SAC BLACK vind ik echt supermooi! Wel wat duur nu idd.  november 21, 2012

  Die van Maje is echt prachtig maar die van American Apparel is ook wel heel mooie en het prijskaartje iets vriendelijker voor de portemonnee ;) Fijn dat je opdracht is goed gekeurd! xx

  http://www.creativityandchocolte.blogspot.com  november 21, 2012

  Die tas van Maje is inderdaad echt prachtig!! Leuk ook met die stoere elementen (ritsjes, studs). Maar die van AA vind ik ook super leuk. Allemaal mooie kleurtjes ook. Ik zou niet kunnen kiezen denk ik.  november 21, 2012

  Wauw, heel mooi!  november 21, 2012

  Leuk zeg! Ik durf dat nooit te vragen als ik mensen met iets leuks zie lopen,  november 21, 2012

  I really like this bag! Mooimooi
  xoxo  november 21, 2012

  DOEN! welke kleur dat is een lastige haha.. maar hij is erg mooi!  november 21, 2012

  Okee, ik had ook echt niet gedacht om daar zo’n goede tas te kunnen vinden (ik dacht meer iets aan een synthetisch onding waar niets inpast :P) Heel mooi!  november 24, 2012

  Wauw die tas van Maje is wel echt prachtig ja!! Helaas dat tassen altijd zo duur zijn. Maar die van America Appereal is ook wel super. Kleur is wel lastig! Hunter, black en dark plum zijn denk ik mijn drie favorieten kleuren voor de winter;)