FASHION: Webshop | Ninajosephine.com
29 maart, 2013 | Fashion

Schermafbeelding 2013-03-28 om 15.25.45

Het leek mij een leuk idee om eens een paar webshops op een rijtje te zetten. Het zijn eigenlijk de webshops die ik zelf graag bekijk en in de webshops graag mijn mandje vul met artikelen.  Om te beginnen met het eerste plaatje dat iedereen natuurlijk bekend voorkomt!

Zara - www.zara.nl 

De winkel voor alles! Heb je iets nodig voor een nette gelegenheid, schiet de Zara webshop in en kom eruit met een mooi jurkje, een paar pumps en een keurige blazer. Casual, genoeg keuze! Geen groot budget, alleen een sjaal of een portemonnee in je winkelmandje en afrekenen. Er is eigenlijk geen reden te bedenken om niets bij de Zara te kopen.

We Love Musthaves – www.welovemusthaves.com

Schermafbeelding 2013-03-28 om 15.26.39

 

 

Een winkel die ik nog niet zo heel lang geleden heb ontdekt. Ik vind het een soort van verzamelplaats voor alle leuke dingen uit allerlei verschillende dingen. Voor ieder wat wils en tegen leuke prijsjes.

Topshopwww.topshop.com

Schermafbeelding 2013-03-28 om 15.26.17

De topshop staat helaas niet in Nederland maar voor iedereen die wel eens een bezoek heeft gebracht aan Engeland, een geweldige winkel! Moeilijk vind ik het om de maten goed te kunnen beoordelen, gelukkig is het retourneren van de artikelen geen hele ingewikkelde kwestie!

Net-a-porterwww.net-a-porter.comSchermafbeelding 2013-03-28 om 15.25.13

 

Kijken, kijken, kijken niet kopen! Behalve in de sale. Waan je in een wereld waarin je alle designer tassen, schoenen en accessories tot je persoonlijke eigendom heb gemaakt. & sluit daarna je browser om weer in het land der levende te verschijnen. Ach, er moet iets te dromen blijven.

Shopbop - www.shopbop.comSchermafbeelding 2013-03-28 om 15.25.30

 

De levering voor het buitenland is gratis maar houd aub rekening met het feit dat je pakket eruit gepikt kan worden en je er mooi belasting over moet betalen! Helaas gebeurde mij dit twee keer en kwam ik er niet zo goedkoop af dan dat het in de eerste instantie leek. Leuk van deze website is dat het een mix is tussen betaalbaar en extreem duur, zo leer je goed combineren!

Welke webshops bezoeken jullie nog meer die ik niet in dit rijtje heb staan? 
  maart 29, 2013

  Hele goede tips! Love webshops, maar toch lijkt de drempel daar hoger te liggen qua bestellen dat in de winkel. Wat ergens natuurlijk weer een positief punt is ;) Ik ben sinds kort ook erg ol op ASOS. xx

  http://www.creativityandchocolate.com  maart 29, 2013

  Fijne tips! Toch blijft real life winkelen mijn favoriet.  maart 29, 2013

  Oehh fijne tips. Shopbob is leuk (wel wat duur helaas). XX  maart 29, 2013

  Ik shop graag Bij Wehkamp. Gewoon omdat de levering en retournering daar zo perfect geregeld is! De rest shop ik lekker in de winkel.  maart 29, 2013

  Fijne tips. Al shop ik toch liever gewoon in een winkel.  maart 29, 2013

  Leuke tips! Online shoppen vind ik echt geweldig!  maart 29, 2013

  ik ben ook van even snel online iets bestellen, vooral als er SALE is  maart 29, 2013

  TOPSHOP, mijn grootste liefde. Gisteren nog een dikke bestelling geplaatst haha.
  xoxo