FASHION: Zara Sale | Ninajosephine.com
28 december, 2012 | Fashion

Desktop6

De sale is begonnen. Het kan niemand ontgaan zijn. De Zara is en blijft een van mijn lievelings winkels. Ze hebben er alles voor iedere gelegenheid. Het maakt niet uit of je nu een verjaardag bij je oom gaat waar iedereen in een kring zit te praten of een feest van een vriendin inclusief etentje in een fancy tent moet bijwonen.

Ik heb even snel een kijkje genomen in de webwinkel en aankomende zaterdag heb ik traditie getrouw een shop dag tussen kerst en oud&nieuw. Dit jaar gaan we naar Amersfoort en nu heb ik vernomen dat ik daar een Zara kan vinden. Ben benieuwd of de items die ik wil hebben daar ook met een leuke rode stikker hangen. 

Hebben jullie al aankopen gedaan of waren de feestdagen net te duur? 
  december 28, 2012

  Ik heb nog niks gekocht, maar wel veel mooie items gezien :)  december 28, 2012

  Ik mag echt niets meer kopen dit jaar heb al te veel geshopt in de sale! Maar die rode top is wel echt heel erg mooi!  december 28, 2012

  Ik probeer pas te gaan kijken na de tweede keer afprijzen….het kost moeite…heel veel moeite…xx

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com  december 28, 2012

  Ik kom nooit bij de zara.. Maar ze hebben er best leuke spulletjes!  december 28, 2012

  Oooh dat witte jasje, die laarsjes en die armband.. hebben hebben hebben!  december 28, 2012

  Oh de Zara sale is echt niet goed voor me! Heb al 2x wat besteld en gister nog 3 dingen gehaald bij de Zara zelf!  december 28, 2012

  Jaaaaaaa, saaaaaleeeee<3. Ik ben erg benieuwd wat er tussen zit en wat je zaterdag meeneemt;)!  december 28, 2012

  Ik heb een leuke blouse gevonden bij Zara! Ik ga morgen ook nog even beter snuffelen :)! Veel plezier morgen!

  X Laura  december 28, 2012

  Jaaaa geweldige dingen! Been there done that :)
  xoxo  december 28, 2012

  Mooie items, ik hou van sale bij Zara!