Golfles #2 | Ninajosephine.com
19 juli, 2013 | Running

20130718-205037.jpg

Ook dag twee zit erop, het weer was nog lekkerder dan gisteren en ook de slagen waren deze dag iets beter dan gisteren. Ballen kwamen echt van de grond en gingen de juiste richting in. Toch had ik bij lange na nog niet echt plezier overal in. Toen de bunkerslag geoefend moest worden was ik eerst wat terughoudend, ben geen fan van zand, maar toen ik eenmaal bezig was ging het top. Jammer genoeg komt een bunker meestal maar 3 keer voor in de baan en moeten de andere slagen echt allemaal veel vaker geslagen worden. Aan het einde van de dag moesten we het theoretische examen afleggen. 20 vragen en hiervan moesten er 15 juist beantwoord worden.

Ik behaalde een score van 18 goede antwoorden, eerlijk is eerlijk, ik heb er 2 afgekeken want zo serieus was het allemaal niet. Haha! Officieel ben ik nu in het bezit van baanpermissie, hiermee mag ik spelen op verschillende banen maar heb ik alleen nog geen handicap.

Nu komt dag 3, op een willekeurige dag naar keuze waar gespeeld wordt voor de handicap. Samen met iemand die al in het bezit is van een GVB en een handicap worden de punten serieus bijgehouden en aan de hand van de behaalde score wordt mijn persoonlijke handicap behaald. Voorlopig ben ik even klaar met handicaps, bunkers, chippen, putten en telescoop hengels! Maar als ik thuis kom van vakantie ga ik zeker die baan lopen en echt mijn gehele GVB halen.

Ben jij ook geïnteresseerd in een 3 daagse GVB cursus, neem dan een kijkje op de website van Golfschool Beemster!
  juli 19, 2013

  Je hebt het toch maar even gedaan. ;)  juli 19, 2013

  IK vind toch dat je erg goed bezig bent hoor ;) xx

  http://www.creativityandchocolate.com  juli 19, 2013

  Super leuk en mooie foto!  juli 19, 2013

  Wat leuk dat je dit hebt gedaan. Ik heb een keer gegolfd en dat was geen succes, ik kan de bal niet eens raken. Leuke foto!  juli 21, 2013

  Leuk! Ik wil ook supergraag een keer golfen, al jaren, maar er nooit van gekomen :(  juli 22, 2013

  Ziet er cool uit. :D  augustus 7, 2013

  Leuk, ik heb het ook jaren gedaan. Heb ook mijn GVB gehaald, ik hoefde gelukkig geen theorie omdat ik nog 11 jaar was. Wat was ik blij :) Nu al weer een paar jaar gestopt, maar ik vond het echt leuk. Lekker in de natuur en die kick als je een goede bal slaat!