GUEST: Esprit | Ninajosephine.com
30 januari, 2013 | Guest

espritcollage

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esprit. Ik schreef er eergisteren al een stukje over, de kleur mintgroen die de lente aan laat breken. Om al deze items bijeen te krijgen heb ik natuurlijk 101 online shops bezocht. Zo ook de webshop van Esprit.

Esprit is normaal gesproken een winkel waar ik kom voor mijn basics. Ze hebben shirtjes in alle kleuren en maten. Zo ook bezocht ik een keer de outlet bij het Bijlmer station in Amsterdam. Een gigantische overdekte en goed geordende outlet waar iedereen zomaar naar binnen kan. Geen gedoe met pasjes en outletdata nee, dag in dag uit en met zeer ruime openingstijden maandag, dinsdag en woensdag van 10.00 tot 18.00, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 20.00 zaterdag van 10.00 tot 18.00 en op zondag van 12.00 tot 18.00. Tip van de dag dus!

Maar zoals ik al vertelde, ik kwam op de website terecht, veel mintgroen hadden ze niet in de aanbieding maar ik verraste mij over het aanbod. Niet alleen basics maar sport, lingerie, chic, herenmode, kindermode en badmode wordt aangeboden op de website. Aangenaam verast door de goed geprijsde artikelen in een grote hoeveelheid aan kleuren.

De verschillende looks die ik als favorieten uit de nieuwe collectie heb gekozen van links naar rechts op een rijtje.

  1. Jeans met bruin t-shirt, sportief jack en pistol boots
  2. Gebreide jurk, verkrijgbaar in meerdere kleuren met stoer leren jasje
  3. Stretch kokerjurk
  4. Rode schoudertas gecombineerd met een wijde top en jeans
  5. Fluwelen jurk met detail op linkerschouder
  6. 3/4 broek met laag hangend kruis met gele neon top

Al met al een winkel om zeker eens naar binnen te gaan, op je gemak rond te kijken en zeker niet voorbij te lopen op je volgende shoptrip. Je vind de Esprit winkels in bijna alle grote steden en via de webshop.