Hij komt eraan.. | Ninajosephine.com
20 januari, 2014 | New In

Desktop221

En dan heb ik het natuurlijk over de wintersport. Misschien wel de leukste vakantie van het jaar! Nu komen wij al honderd jaar in hetzelfde dorp en de afgelopen jaren ook in hetzelfde hotel. Hinterglemm voelt als thuiskomen :) De apres-ski bar op loopafstand & vorig jaar ontdekte we zelfs een heuse apres-ski bar onder ons eigen hotel waar we al behoorlijk wat jaren slapen. Ik ken alle liften uit m’n hoofd, heb een uitzicht vanaf mijn balkon op de bergen (vol met sneeuw!) kan met mijn ogen dicht overal naartoe lopen, ken de mensen en geniet van alles. Oh, ik krijg al zo erg de kriebels! Natuurlijk is niet alleen de omgeving maar ook de daadwerkelijke reden wat voor mij skiën is. Hieronder mijn nieuwste aanwinsten om deze wintersport perfect te laten verlopen.

 1. In plaats van de standaard zwarte en witte ski pully’s heb ik deze keer gekozen voor een leuke gele van Falcon.
 2. Ik had race ski’s en wilde de afgelopen jaren toch iets anders hebben, dit jaar ga ik het proberen op een paar ontzettend mooie (al zeg ik het zelf..) Cloud 9.
 3.  Twee dikke jassen voor de koude dagen maar stiekem hoop ik dat het prachtig mooi weer wordt en ik dit nieuwe windstoppertje aan kan :)
 4.  Dezelfde pully in het meloen oranje, leuke kleur!
 5.  Voor de kerst gaf ik mijn zusje deze wanten, die ik daarna zo lekker vond dat ik ze zelf ook bestelde.
 6. Mijn beste aankoop so far, een geweldige helm met ingebouwde ski bril, kan niet beter!

Zo voorlopig ben ik weer klaar met het aanvullen van mijn ski attributen! Nu eerst lekker skiën en genieten van al deze aankopen.

Gaan jullie op wintersport of  zijn jullie toch meer fan van de zon? 
  januari 20, 2014

  Ik ben nog nooit op wintersport geweest en heb nog nooit van mijn leven op ski’s of een snowboard gestaan. Ik denk ook niet dat het ooit gaat gebeuren. Kou en sneeuw is gewoon niet mijn ding. Geef mij maar een weekje naar Mallorca ofzo.
  Xx  januari 20, 2014

  Ik ga volgende week vrijdag!! Kan niet wachten!!  januari 20, 2014

  Wat een leuke selectie, vooral het jasje is gaaf! Ik heb nog nooit geskied of ge-board maar wil het wel heel graag eens proberen! xx

  http://www.creativityandchocolate.com  januari 20, 2014

  Ik ben ooit 1x op wintersport geweest maar met de verkeerde ski-boots (heten die dingen zo?) was het de hel op aarde. Dus ik was blij toen het weer over was ;)  januari 20, 2014

  Ik vindt allebei eigenlijk wel leuk.
  Het wintersport omdat het er ‘even tussen uit’ is met avontuur en de zon omdat het gewoon lekker om te relaxen (meestal dan) is.  januari 20, 2014

  Wintersport… Niks voor mij, maar vind het wel knap!  januari 20, 2014

  Zo leuk, wintersport! Dat zou ik ook graag weer eens doen.  januari 20, 2014

  Ik ben afgelopen kerstvakantie geweest, al was het maar 1 dagje skiën. Een vriend van mij kreeg toen een ongeluk en daar werd ik heel bang van. Ben nog wel 1 keer naar boven gegaan maar daarna niet meer. Volgende keer wil ik eerst weer les hebben.
  Die helm lijkt me handig trouwens!  januari 21, 2014

  Ik wil zeker nog eens een keertje op wintersport.  januari 21, 2014

  Oeh heerlijk! Ik zou ook graag weer eens op wintersport gaan, geniet ervan!  januari 22, 2014

  Gaaf joh! Snap dat je er veel zin in hebt, klinkt heerlijk. :)  januari 25, 2014

  Woehoe so nice! Ik wens je veel plezier en verwacht mooie foto’s!  januari 26, 2014

  Heerlijk op wintersport. Ik ben zelf helaas al jaren niet meer geweest :(