Hinterglemm #1 | Ninajosephine.com
21 februari, 2014 | Travel

DSC02210

Ik ben onderweg! Weer onderweg… Vanmorgen om 05.00 stapte ik in de auto naar Hinterglemm waar ik heerlijk dik een week ga skiën. Het is deze keer net even anders dan anders voor mij. Normaal gesproken sta ik om 04.45 uur op, spring onder de douche, doe mijn joggingpak aan, pak mijn laatste spullen, help mijn vader met de spullen in de auto leggen, pak mijn hoofdkussen van mijn bed en stap achterin de auto en slaap weer voor we de straat uit zijn. Wordt wakker wanneer we gaan ontbijten, slaap daarna door tot we gaan lunchen, slaap daarna tot we tank & plas pauze hebben en slaap daarna tot we aan zijn gekomen in Hinterglemm. Ongezellig? JA! Maar oh zo lekker! Dit jaar is anders, ik rij namelijk samen met mijn vriend in een andere auto achter mijn papa, mama, zusje en vriendin aan.

Heb mijn moeder vriendelijk verzocht om lekkere hapjes en drankjes in te pakken voor onderweg en dan ga ik nu zelf ervaren hoe het is om 10 uur wakker te zijn en daarvan waarschijnlijk de helft zelf te rijden. De snelwegen in zowel Nederland en Duitsland zijn goed en eenmaal in Oostenrijk aangekomen hoeven we nog maar een klein stukje. Niets geen slapen, niets geen relaxmodus met oordopjes en muziek op mijn eigen kussen maar keihard zoals echte grote mensen zelf naar de wintersport rijden.

In het hotel is internet aanwezig dus ik zal proberen om zo nu en dan een update te plaatsen. Zo niet zien jullie mij over ruim een week weer terug! Via mijn instagram account weet ik zeker dat je niets zal missen dus volgen die handel.
  februari 21, 2014

  Wat lekker! Have fun!  februari 21, 2014

  Oooh heerlijk! Geniet ervan!  februari 21, 2014

  Have fun!!  februari 24, 2014

  Jaloers!! Geniet ervan!!

  X Laura  februari 25, 2014

  Heerrrlijk! Aan de foto’s op Instagram te zien geniet je optimaal!