HOME: Flying tiger | Ninajosephine.com
9 mei, 2013 | Home

2013-05-08

Gisteren bracht ik met mijn zusje en een vriendin een bezoekje aan Almere. Natuurlijk even in en uit de Primark, andere winkels die in Amsterdam en omstreken niet te vinden zijn en helemaal per ongeluk liepen we daar de Flying Tiger in. Wow, wat een geweldige winkel. Ik noemde het een hele chice Action, een nog goedkopere Ikea en een uitgebreide Hema, maar dat is echt niet waar. Het is gewoon een geweldige winkel waarvan ik nog nooit had gehoord. Ze hebben er alles, van bord spelletjes tot keukengerei, van kantoorartikelen tot sportspullen en ga zo maar door. Ik heb honderd dingen in m’n handen gehad en ben uiteindelijk met niets de winkel uitgekomen maar wat zou ik graag morgen alweer terug gaan om weer alles door mijn handen te laten gaan. Klik hier om naar de website te gaan en te kijken of er een winkel bij jou in de buurt is.

Kende jullie Flying Tiger al? Of andere winkels met ditzelfde assortiment? 
  mei 9, 2013

  Ja ik ken deze winkel! Zit ook in Haarlem! Super leuke spulletjes!

  X  mei 9, 2013

  Ik kwam hem inderdaad tegen in Arnhem en Haarlem, super leuk!  mei 9, 2013

  Ik had er nog nooit van gehoord maar als ik dit zie ga ik zeker eens kijken! xx

  http://www.creativityandchocolate.com  mei 9, 2013

  Wat cool! Dit soort winkels kan ik wel gebruiken nu ik uit huis ga! Snel even een kijkje op hun website nemen!  mei 9, 2013

  Ik hem al veel over deze winkel gelezen bij andere blogs, maar ben er nog nooit geweest. Zou er wel heel graag heen willen, want ik heb al zoveel leuks op hun site gezien!  mei 9, 2013

  Wel van gehoord, maar nooit tegengekomen en dus helaas ook nooit binnen gekeken… Maar ik ben wel nieuwsgierig ernaar!  mei 9, 2013

  Ooh wat een gave dingen, ga daar zeker eens rondneuzen!  mei 9, 2013

  Ik heb er nog nooit van gehoord. Een bezoekje aan de site leerde mij dat de dichtstbijzijnde winkel op ruim 34km van mij vandaan zit. In Utrecht. Wie weet als ik eens in de buurt ben, breng ik even een bezoekje. Het ziet er wel erg leuk uit.  mei 10, 2013

  Heerlijke winkel! Ik koop er altijd alles dat ik niet nodig had, haha! Wat een leuke profielfoto trouwens, had m nog niet gezien, lekker vrolijk!  mei 10, 2013

  Jaa, die spulletjes zijn leuk. Ik had nog maar 3 weken geleden kennis gemaakt met de shop, love it!

  Ps leuke profielfoto!  mei 10, 2013

  Hij zit ook in Utrecht langs de oude gracht! Heerlijk :)  mei 11, 2013

  Jaaaaaa zo leuk daar! Ik kende de Tiger in Utrecht al maar wist niet dat ie ook in Almere zat. Maar ik moet zeggen dat alle leuke dingetjes die jij hier laat zien me nog onbekend zijn, snel maar weer eens langs dus!  mei 18, 2013

  Het zit ook in Utrecht, leuke winkel! Knap dat je met lege handen de winkel bent uitgelopen haha