I Need Chanel | Ninajosephine.com
16 september, 2013 | Likes

chanel

Ze wil weer eens iets. Ik hoor het de mensen om mij heen keihard denken. En ik kan niet ontkennen dat het waar is. Het enige probleem is dat dit grapje €219,- kost. Maar, dan heb je natuurlijk wel echt het totaal pakket. Verzorging voor de dag, de nacht en natuurlijk extra verzorging voor het weekend. Misschien eerst maar eens langs de Chanel stand om eens een praatje te maken over de werking en of mijn gezicht dit wel echt nodig heeft?! En daarna wachten op de eerstvolgende stapelkorting bij de ICI Paris XL of de Bijenkorf. Kom maar op met die acties! & misschien eerst ook nog even testers scoren voor ik aan dit verhaal begin.

Hebben jullie vaste of wisselende producten? 

bron
  september 17, 2013

  Haha nou zoveel geld heb ik er toch niet voor over ;).
  Ik gebruik altijd maar wat haha  september 17, 2013

  Waarom wil je het zo graag hebben?
  Ik zou eerst even wat samples scoren!  september 17, 2013

  Wauw, dat is echt prijzig. Eerlijk is eerlijk, ik ben wel benieuwd ;) xx

  http://www.creativityandchocolate.com  september 17, 2013

  Ik heb vaste producten maar die zijn niet zooo duur!! Dit is wel een heel groot bedrag voor verzorgingsproducten!  september 17, 2013

  Misschien eerst wat samples proberen? Wel erg duur hoor, ik zou ze laten liggen.


  Nina

  september 18th, 2013

  Ja, die samples ga ik inderdaad eerst even scoren!  september 17, 2013

  Ziet er ook heel prachtig uit. Matcht wel goed met mijn badkamerkastje denk ik ;) Maar totdat ik ruim 200euro kan neerleggen voor mijn gezichtsverzorging wacht ik maar weer op een actie van Clinique (of ga ik weer lekker stapelen met het huismerk van de Hema ;) ).  september 17, 2013

  Neeee nina. niet doen.  september 17, 2013

  Alleen al bij het woord Chanel begreep ik je volkomen;)! Maar inderdaad.. wel een goede vraag, waarom wil je dit set zo graag hebben?


  Nina

  september 18th, 2013

  Dat is de grote vraag, omdat ik de potjes mooi vind, omdat het Chanel is? I don’t know. Het is gewoon leuk!  september 17, 2013

  Ik heb wat vast producten.. en niet heel duur :)  september 18, 2013

  Wat een prijs! Ben benieuwd of het ook wat is ;). Ik heb altijd mijn vaste producten eigenlijk!  september 18, 2013

  Wow wat een duur iets pff. Ik heb mijn vaste producten van rituals en andrelon. ^^