INSPIRATION: Nike Fuelband | Ninajosephine.com
17 april, 2013 | Inspiration

]

Ik ben eindelijk de eigenaar van een Nike+ Fuelband. In Nederland nog niet te verkrijgen maar wel via de webshop in UK. Binnen 3 dagen werd hij door de post aan de deur afgeleverd en kon het Fuel meten beginnen! Ik gebruik hem nu twee dagen en kan er nog geen uitspraken over doen. Natuurlijk wil ik er uiteindelijk een review over schrijven zodat ik jullie net zo enthousiast maak. Op mijn Nike+ pagina heb ik al het een en ander aan activiteiten gemeten, echt leuk om dat te kunnen zien. Indien je geïnteresseerd bent in mijn activiteit en wil je in mijn leaderboard plaats nemen en vrienden op nikeplus worden, helemaal leuk, je vind mij via deze link. Let’s motivate each other!

In de eerste instantie kreeg ik naar mijn hoofd geslingerd dat het een lelijke saaie armband was en dat het niet heel vrouwelijk is. Ik ben het daar wel deels mee eens maar met deze armcandy inspiratie die ik allemaal via Pinterest heb verkregen komt hij helemaal mooi uit en is hij juist super vrouwelijk!

Willen jullie ook een fuelband van Nike hebben of gebruiken jullie andere gadgets en welke zijn dat zoal? 

 
  april 17, 2013

  Ik ben heel erg benieuwd naar je review van wat de band allemaal doet en registreert eigenlijk! xx

  http://www.creativityandchocolate.com  april 17, 2013

  Ik ben wel heel benieuwd naar je review! Ik heb er eigenlijk nog nooit echt iets over gelezen, waarschijnlijk omdat het nog niet in Nederland te koop is.  april 17, 2013

  Leuk! Ik wil er ook graag 1, maar helaas geen geld :(  april 17, 2013

  Ik hoor het voor het eerst over deze band dus ik ben erg benieuwd naar het review.. :D  april 17, 2013

  Cool!! Ik ben benieuwd naar je ervaringen!  april 17, 2013

  Volgens mij heb ik iets gemist… wat is het?  april 17, 2013

  Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat het is ;) Maar vind hem best gaaf staan tussen wat andere armbandjes in!  april 17, 2013

  Ik ben benieuwd, wat doet hij allemaal?
  Liefs, Swaen  april 18, 2013

  Ja af en toe zou ik deze armband ook echt willen hebben! Leuk en handig ding is het;)  april 18, 2013

  I’ve never seen these bands before. Now I really want to try it out. Thanks for sharing.

  I would love for you to stop by my blog and check out my latest outfit post and giveaway! I’d love to know what you think! :)
  http://www.fashboulevard.blogspot.com  april 18, 2013

  ik heb eigenlijk geen flauw idee wat het is… ben benieuwd:)  april 18, 2013

  Ben benieuwd of hij doet wat hij beloofd , maar ziet er zo in combinatie met andere arm candy absoluut niet verkeerd uit!  april 18, 2013

  Ik heb ‘m bij een paar mensen gezien,vind het er wel stoer uitzien. Maar weet nog niet of het ook echt iets voor mij is. Vind het nog iets te veel geld, haha.  april 22, 2013

  Fijn dat je er een hebt!! Ben inderdaad benieuwd naar de resultaten.