Kerstcadeau inspiratie | Ninajosephine.com
13 december, 2013 | Inspiration

Desktop21

 

Omdat deze, deze en deze posts vorig jaar zoveel leuke reacties opleverde besloot ik hem dit jaar ook maar weer te maken. Zelf ben ik al dik over de helft met het aankopen van mijn kerstcadeaus dus mijn kerst stress is behoorlijk verdeeld. Het weekend en de dag voor kerst moet ik allemaal werken dus ik heb geen tijd om de laatste dingen op het laatste moment te doen. Hier in ieder geval wat inspiratie voor onder de kerstboom.

 1. Een speciale verpakking met 5 soorten groene thee erin voor tijdens de koude winterdagen onder een dekentje op de bank.
 2. Is één van de goede voornemens voor volgend jaar toevallig meer sporten? Dit matje van Stella McCartney for Adidas helpt zeker om dit doel te behalen.
 3. Wie wil nu niet het nieuwste boek van Bridget lezen, zelf heb ik hem bijna uit en ik vond hem helemaal leuk!
 4. Om dat sporten nog maar wat meer uit te buiten ook een paar ontzettend gave nieuwe Lunarglides 5+ zijn niet mis onder de kerstboom. Natuurlijk ook om dat hardlopen in het nieuwe jaar (lees: lente!) weer op te pakken.
 5. De ideale drinkfles die ook nog eens een bekertje heeft om uit te drinken en extra hygiënisch dat hij in de vaatwasser kan.
 6. Volgens mijn zusje de ideale crème voor iedereen die last heeft van een ontzettend droge huid, nu in een speciale kerstmis uitvoering.
 7. Appen en warme handen tegelijk, wie wil dat nou niet? In dit super lieve pakket zitten een case en touchscreen handschoenen. Daar wil ik de winter wel mee doorkomen.
 8. Al die tijdschriften die nu rondslingeren naast je bed of onder de salon tafel ruim je nu op in deze vilten tijdschriften tas. (Natuurlijk ook erg leuk voor andere spulletjes…)
  december 13, 2013

  Jaaaa een dopper wil ik ook nog steeds :)  december 13, 2013

  Hah die touchscreen shizzle is cute, met dat hoesje en hartjes! Die drinkflesje en de thee zijn ook echt een musthave!  december 14, 2013

  Die flessen zijn heel leuk!!  december 15, 2013

  De lunarglides graag ;)  december 16, 2013

  Die dopper en die tas wil ik zo graag. :D