Kerstdrukte | Ninajosephine.com
27 december, 2013 | Personal

20131227-212153.jpg 20131227-212209.jpg

Om te beginnen hoop ik dat iedereen heerlijke dagen heeft gehad met familie, vrienden, kennissen en ga zo maar door. Alle cadeaus hebben gekregen die boven aan het lijstje stonden en overheerlijke kerstdiners hebben gehad!

Ik namelijk wel! De eerste dag was ik thuis met de familie van mijn moeder. We pakte cadeaus uit. Ik kreeg alles wat op mijn lijstje stond en we gingen om half 10 aan tafel. Om half 3 sloot ik mijn ogen maar hoorde ik mijn ouders nog verder opruimen. De tweede dag was ik bij de familie van mijn vader in België. We speelden een quiz georganiseerd door mijn vader en mij die zeer goed in de smaak viel. En dineerde weer met overheerlijke typische kersthapjes. Die nacht sliepen we in een hotel en de volgende dag vertrokken we naar Breda om te lunchen. Daarna huiswaarts en nu vrijdagavond 21:30 uur schrijf ik dit verhaaltje. Ik heb geen honger meer, geen puf om de foto’s te bekijken. Ik ben gevloerd maar heb heerlijke dagen gehad en dan hebben we de cadeaus met mijn schoonfamilie nog niet eens uitgepakt. Die komen er dus nog aan!

Hebben jullie ook lekker dagen achter de rug en qat zijn de plannen voor oud& nieuw?
  december 29, 2013

  Heerlijke dagen gehad dus.. Hier waren het twee dagen vol familie, spelletjes en een verjaardag.. :D  december 29, 2013

  Ahh heerlijk joh, ik heb ook lekker vrij gehad en wat gegeten, gekletst, geslaagd!  december 29, 2013

  Ik heb ook heerlijke dagen gehad, met oud en nieuw doe ik het lekker rustig aan, geen drukte meer voor mij!  december 29, 2013

  Fijne dagen gehad zo te lezen! Heerlijk die dagen vrij met familie en eten he? Mijn dagen waren ook gezellig, op naar oud en nieuw nu;)!