Last minute sale | Ninajosephine.com
2 februari, 2014 | Fashion

Desktop23

Als ik iets leuk vind dan is het rondkijken tussen goede uitverkoop. Niet fysiek in de winkel want ik ben alles behalve een goede speurneus. Mijn blik wordt alleen gericht op artikelen die opvallen en ik kan niet hanger voor hanger de rekken door voor een leuk shirtje. Internet bied wat dat betreft de perfecte oplossing! Je kan alles zien, selecteren op kleur, prijs of merk, ideaal toch! Zo ben ik de laatste dagen nog een beetje aan het rondkijken bij de laatste afprijzingen want langzaam is de sale afgelopen en komt de nieuwe collectie eraan. Zie hier mijn laatste must buy juweeltjes uit de sale!

 1. Sweet Lemon boots Ecoli via Sarenza
 2. Creme kleurige super warme kabel trui van de H&M
 3. Een warme zwarte gebreide trui met stoer motief van de H&M
 4. Wit leren clutch/makeup-tasje via Zara
 5. iPhone cover van French Connection via Nelly
 6. Stoere grijze trui van Pepe Jeans via Zalando
 7. Rood/zwarte panter print crossbody van Diesel via de Bijenkorf

Jullie nog last minute sale items op de wishlist? 
  februari 2, 2014

  Die tas van Diesel is erggggg leuk!  februari 2, 2014

  Altijd leuk SALE ;)  februari 2, 2014

  I loooove sale! Heb helaas net achter het net gevist met een tablet maar hopelijk vind ik die later nog :)  februari 2, 2014

  Leuk!! Die laarzen vind ik super! Ken de shop ook nog niet dus ik ga eens rondneuzen.  februari 2, 2014

  Oeh, die iPhone cover is leuk!  februari 3, 2014

  Die trui op nummer 3, love it!  februari 3, 2014

  Trui 2 en 6 please! :)  februari 8, 2014

  Die kabeltrui!