Likes: 8 | Ninajosephine.com
28 september, 2013 | Likes

Schermafbeelding 2013-11-13 om 16.32.12

DSC_0156Likes is een klein tijdje weg geweest maar hier is een gloednieuwe update. Deze keer met een paar van mijn nieuwste aanwinsten op beauty gebied.

 1. De Micro Delivery Peel kit die ik kocht vlak voordat ik op vakantie ging. Ik gebruik hem 1x in de week zoals wordt aangeraden op de verpakking en door het verkooppersoneel. Om eerlijk te zijn ben ik tevreden maar ik schreeuw het niet van de daken. Mijn huid is ultra zacht na het gebruik maar vervalt snel weer in zijn oude gedaante. Deze kit ga ik dan ook niet opnieuw kopen wanneer hij leeg is, ik laat mij dan opnieuw informeren en ga iets anders proberen.
 2. Iedereen kent het wel, spannende momenten, een mooie blouse aan en dan voelen dat je oksel een piep klein beetje gaat zweten. Enkele druppeltjes vormen een klein zweetplekje en ook al stink je nul, het is te zien. Dus dan trek ik weer dat jasje aan wat de outfit wel afmaakt maar het net niet zo een leuke twist geeft als dat het jasje uit is. Van mijn moeder kreeg ik deze stress resist deo van Vichy die echt super goed werkt! Toppertje.
 3. Chanel Chance Eau Fraiche is top. Hij ruikt heerlijk en om je na het douchen lekker in te smeren met de bijbehorende bodylotion geeft net nog even dat extra luxe gevoeltje terwijl je in je blote kont in de badkamer staat.
 4. Na de BB crème van Estee Lauder een behoorlijke tijd te hebben gebruikt is nu de keus gevallen op CC crème van Clinique. Hij dekt net even wat beter dan de BB crème maar is niet te vergelijken met een foundation. Geeft mijn huid net dat beetje meer dan zonder crème of poeder.

 
  september 28, 2013

  Mooie producten gebruik je! Wel jammer dat de Microdelivery Peel niet helemaal fantastisch geweldig is, het is toch best een prijzige kit!  september 28, 2013

  Jaaa Chanel Chance is mijn favoriete parfum EVER!  september 28, 2013

  Leuke likes. Ik ben zelf ook dol op Chance van Chanel al ben ik meer van de roze versie ;) xx

  http://www.creativityandchocolate.com  september 29, 2013

  Oooooh, ik heb die Chanel ook en kan niet meer zonder!!! Fijne likes. Zo kun je nog eens nieuwe producten ontdekken;).  september 29, 2013

  Ik gebruik ook de CC van Clinique, ben er blij mee :)

  X  september 29, 2013

  Oh leuke producten. Dat van Vichy lijkt me wel wat, gebruik zelf ook heel wat andere producten ervan..  september 30, 2013

  Lekker die geur van Chanel!!  september 30, 2013

  Hmm jammer dat je de Microdelivery Peel niet zo geweldig vindt. Wel zonde! Hij staat al lang op mijn wishlist, maar omdat die best prijzig is ben ik er nooit aan toegekomen om hem te kopen.