Likes: 9 | Ninajosephine.com
13 november, 2013 | Likes

Schermafbeelding 2013-11-13 om 16.32.16

 

I like de voorbereiding op de VS show

Schermafbeelding 2013-11-13 om 19.49.57 Schermafbeelding 2013-11-13 om 19.50.20
Gisteren was het zo ver, dan wordt hij gelopen maar zeker niet uitgezonden. De modeshow van het jaar wat mij betreft, Victoria Secret. Wat een modellen, wat een outfits en wat een gespierde bodies die er over die catwalk lopen. Ik volg meerdere modellen die de show lopen en zie de afgelopen dagen alleen maar foto’s die betrekking hebben tot de show. 10 December wordt hij in Amerika uitgezonden, ben benieuwd wanneer Nederland hem uitzend. De foto’s zijn van het instagram account van Victoria Secret.

I like de sportschool

IMG_2332
Het gaat goed, ik ben nu een paar keer geweest en heb alle lessen gevolgd die er virtueel zijn. Bij de meeste lessen was ik alleen, of waren er nog 2 a 3 andere dames, dat beviel mij echt super. Het rijk alleen en niemand om je heen die je in de weg staat of van wie je je iets moet aantrekken. Toen ik gisterenmorgen de sportschool bezocht een lesje XCO meedeed stond de hele zaal vol, ik denk echt wel 15 vrouwen. Jammer! Volgende keer weer beter.

I like Catching Fire

catching-fire
Vandaag bestelde ik kaartjes voor de voorstelling Hungergames 2 Catching Fire. Kreeg een mailtje van Pathe dat ik kaarten kon bestellen voor de eerste week dat hij speelt en dat liet ik mij niet twee keer zeggen. Aankomende woensdag zit ik er helemaal klaar voor. Misschien dat ik het boek er nog even bij pak om het een en ander nog na te lezen.

I like Breaking Bad


Nu ik het tweede seizoen Homeland ook erop heb zitten wilde ik verder gaan met het derde seizoen. Toch besloten om te wachten tot het hele derde seizoen klaar is en dan in 1x doorkijken. Nu heb ik de lijst tv series op IMDB er bij gepakt en hier kwam Breaking Bad met een 9,5 als gemiddeld cijfer echt heel hoog uit. Dus, even de seizoenen op de kop tikken via marktplaats, bol.com of een andere aanbieder en beginnen maar!

Wat waren jullie likes van de afgelopen tijd? 

 
  november 13, 2013

  Leuk artikel!Ik ben ook heel benieuwd naar de VS show!xx  november 13, 2013

  BReaking bad is echt de aller aller aller aller beste tv serie die er bestaat. zo. :)  november 14, 2013

  Mooie modellen inderdaad! Breaking Bad heb ik gezien (het eerste seizoen). Maar ik denk dat ik één van de weinige mensen ben die het niet zo goed vond.  november 14, 2013

  Ik kan echt niet wachten tot de show van VS hier wordt uitgezonden! xx

  http://www.creativityandchocolate.com  november 14, 2013

  Ik wacht ook tot seizoen 3 van Homeland helemaal af is, kan ik het mooi achter elkaar kijken. Ik kijk nu Dexter en Pretty Little Liars, maar over Breaking Bad hoor ik idd veel goeds!  november 17, 2013

  Ik ben ook heel benieuwd naar de VS show!  november 19, 2013

  Ja Breaking Bad! Ik heb pas alle seizoenen achter elkaar gezien en wat een ge-ni-a-le serie, geniet er maar van!