LIST: PATHE #2 | Ninajosephine.com
31 mei, 2013 | List

take-me-2

Omdat er zoveel leuke reacties op kwamen de vorige keer. Vond ik het zelf wel zo leuk om het nogmaals te doen. Nu heb ik het lijstje iets veranderd en gaat het nu om films die in de bioscoop zijn of er zeer recent in komen. Ik zou zeggen, ga lekker zitten en druk fijn op play bij de trailers die je aanstaan en scroll erover heen bij degene die je niet wil zien!

 

 

 

 

Iron man heb ik al gezien evenals Olympus had fallen. Beide vond ik echt super leuke films. Nu staan de Great Gatsby super hoog op mijn to watch lijst. Hopelijk is mijn vriend ook zo te spreken over deze film.. Ik ben er bang voor… Haha!

Welke films gaan jullie de aankomende weken bezoeken?   mandy erken

  mei 31, 2013

  The great Gatsby… geweldige film! Ik werd er heel blij van!!! Veel plezier! X  mei 31, 2013

  The great Gatsby lijkt me ook echt heel leuk!

  Ik hoorde dat de hangover echt wel tegenvalt… Nou ja we zullen zien.
  Ik zou eens vaker naar de film moeten, want ik ga echt bijna nooit!  mei 31, 2013

  The hangover wil ik zooooo graag zien. Maar ik heb nog niemand kunnen vinden die met mij mee wil. Ik ben ook erg benieuwd naar die laatste!!  mei 31, 2013

  The Great Gatsby en The Hangover 3 wil ik zoo graag zien! Binnenkort maar eens kijken wanneer ik tijd heb!  mei 31, 2013

  Niet echt mijn soort films, maar The Big Wedding lijkt me wel grappig!  juni 1, 2013

  Yes, zitten paar bij die ik wil zien! XX  juni 1, 2013

  Ik wil er zeker een aantal nog zien. Vooral The Big Wedding :)  juni 2, 2013

  The big wedding wil ik graag nog zien! The Great Gatsby ben ik geweest en vond ik geweldig!! Heb jij ze al allemaal gezien?