MY MOCHILLA BY ISABELLI #2 | Ninajosephine.com
26 september, 2013 | Fashion

DSC_0135

DSC_0148

Het is herfst, en in de herfst worden de bladeren bruin en rood, trek ik steeds meer donkere kleding aan en vertrekken mijn zomerse gekleurde outfits naar de achterkant van mijn kast. Zo ook mijn (de hele zomer door gebruike) Mochila. Gisteren was ik de gelukkige die een  kijkje mocht nemen bij de fall/winter collectie van de nieuwe Mochila tassen die te koop zijn via My Isabelli. Niet alleen tassen maar ook super schattige clutches die te gebruiken zijn voor de kleine items in de tas, make-up tasje of portemonnee. Ook deze kon ik niet laten liggen en nam ik mee. De dames die afgelopen zomer nog niet om waren omdat de kleuren te fel en te heftig waren kunnen bij de nieuwe collectie echt geen excuses meer verzinnen. Als je eenmaal een Mochila om je arm heb, wil je echt niet meer anders. 
  september 26, 2013

  Die zijn zo leuk he! Een tas van deze soort aanschaffen staat heel hoog op mijn verlanglijstje. :)  september 26, 2013

  Oh die zien er super leuk uit!  september 26, 2013

  Wat leuk! Ze zijn echt zo vrolijk! xx

  http://www.creativityandchocolate.com  september 27, 2013

  Heel gaaf!  september 27, 2013

  Oeh deze vind ik heel erg leuk! Terwijl die gekleurde ook heel erg leuk bij je stond. Ik ga eens een kijkje nemen. :-)  september 27, 2013

  Ik ben jaloers!! Wat een gave tas blijft het toch! Mooi :)  september 27, 2013

  Speciaal :-) Niet mijn eigen smaak, maar dek leuren zijn wel superleuk.  september 29, 2013

  Jaaaaa!! Ik was al om bij het zien van eerdere foto’s op je blog. Wat zijn de tassen toch mooi en lekker vrolijk! Ik ben voor:D. Misschien wel leuk om als verjaardagscadeau te vragen ;).


  Nina

  september 29th, 2013

  Het is zeker een leuk verjaardagscadeau. Zo heeft mijn zusje er nu ook weer 1 uitgezocht die vervolgens in de kast wacht tot ze jarig is!  september 29, 2013

  Die eerste die je hebt gekocht, mooi! En idd ook voor Fall kunnen ze prima. Wel jammer dat ze zo ontzettend duur zijn (voor mijn budget) X