NEW IN: Leather | Ninajosephine.com
22 maart, 2013 | New In

DSCN0539

DSCN0540

Alweer een nieuwe aankoop, en deze keer een nieuw leren jasje. Leren (zwarte) jasjes zijn mijn zwak. Het lijkt wel alsof mijn hele lichaam er naartoe gezogen wordt als ik er één zie, dan kijk ik en bepaal ik of hij het kopen waard is. Meestal namelijk niet, dan vind ik het leer niet mooi of het patroon of de naden. Er zitten natuurlijk ook vaak gevallen tussen dat ik hem wel mooi vind en hem meteen wil kopen. Dan denk ik dus drie keer na, ik heb er al genoeg hangen en ik hem echt geen jasje nodig en laat ik hem alsnog hangen. Deze keer lukte het helaas niet, ik zag het jasje al bij Annemerel op haar blog en op de Zara site had ik hem ook al gespot, van het een kwam en het ander en ik ben nu in het bezit van dit pracht exemplaar! Laat die zon maar komen…