NEW IN: Maffe Marathon | Ninajosephine.com
30 maart, 2013 | New In

DSC_0008

Van links naar rechts staan hier de aankopen uit de maffe marathon. Vertelde ik jullie op instagram aanstaande dinsdag dat er 22.000 wachtende voor mij waren in de webshop… Keurig wachtte ik mijn beurt af en toen ik eenmaal mijn karretje had vol gegooid  vond de website dat ik niet mocht afrekenen. Dikke pech! Ik ontving de volgende dag een mailtje dat ik nogmaals kon afrekenen maar toen ik mijn winkelmandje aanschouwde waren de producten of zonder korting, of uitverkocht. Ik deed mijn computer dicht en besloot het niet meer te proberen.

Tot ik in de Bijenkorf kwam en de producten die ik wilde hebben daar nog wel voor het oprapen lagen. Zo kocht ik zoals iedere keer bij Rituals de shower foams. Ze ruiken zo lekker en schuimen als een gek! Mijn mascara is bijna, dus ik wilde een nieuwe, Clinique had een goede zag ik in het boekje maar helaas in de webshop was deze geweldige aanbieding van €49,- voor maar €19,- uitverkocht. In de winkel stonden er gelukkig nog een heleboel exemplaren. Ik verwende mijzelf met de ELLE stijlbijbel en met een nieuwe scrub & masker.  Daarnaast nog producten voor mijn gezicht zoals ik al eerder vertelde dat ik opzoek ging naar iets nieuws!

Hebben jullie iets gekocht bij de Maffe Marathon of ben je dit nog van plan? 

 
  maart 30, 2013

  Goed bezig! En die zee van Rituals is mijn favoritet dus ik ga zo ook ff buurten ;) Wish me luck op zaterdag…xx

  http://www.creativityandchocolate.com  maart 30, 2013

  Wat een fijne deals waren het ook! van 49 naar 19, wauw! Dat is nog eens fijn inkopen doen.  maart 30, 2013

  Dat is mazzel dat je items nog wel in de winkel lagen! De foams zijn heerlijk van Rituals!  maart 30, 2013

  Nee, ben zo broke, best wel sneu haha. Die foams zijn echt mijn favoriet!  maart 30, 2013

  Ik koop eigenlijk nooit iets tijdens die dagen, mij te druk. Maar die Rituals-douchegels zijn idd superrr fijn, heb geluk dat mijn schoonzusje filiaalleidster is en we altijd korting krijgen!  maart 30, 2013

  Wat een leuke aankopen!  maart 30, 2013

  Wat een fijne aankopen!  maart 31, 2013

  Zie ik daar de Yogi Flow douchegel van Rituals? Heb ik ook, zo geweldig, die geur!  april 2, 2013

  Leuke aankopen! Ik heb er zelf niets gekocht, kwam op de site en zag ook zo’n duizelingwekkend aantal wachtenden voor mij en toen hoefde het al niet meer.