PERSONAL: 24! | Ninajosephine.com
26 juni, 2013 | Personal

DSC_0104

HOERAAAAA! Ik was gisteren jarig. & heb een heerlijke verjaardag gehad. Om 07:00 stipt stonden mijn ouders en zusje in mijn kamer keihard Lang zal ze leven te zingen, waardoor mijn vriend en ik ontwaakten. Haha! Ik kreeg kussen, ze namen plaats op mijn bed en de cadeaus en kaarten werden uitgepakt. Ik kreeg een grote variant van Chanel Chance Eau Fraiche en een bodylotion ervan, een t-shirt van Life is a joke met Johnny Depp & snor, een buddha uit India, een bijdrage aan een tripje naar NYC, een shower foam van Koh en  geld omdat ik niet echt vol zat met ideeën. ‘s Avonds had ik een gourmet met familie en zaten we met 12 man aan tafel. Vanavond ga ik met vrienden en vriendinnen eten bij La Cubanita & voel ik mij nog een avondje jarig.

Aan de ene kant is het fijn dat ik nu echt klaar ben met school, maar ondanks alle leuke dingen denk ik steeds aan mijn cijfer voor mijn herkansing die nog niet bekend is, en mijn scriptie waar ik maar niets van hoor.. Ohh, de spanning zit nog steeds in m’n lijf.

Wat zijn jullie ultieme ontspanningsmanieren waardoor je je helemaal lekker in je vel voelt? 

Vergeet niet mee te doen aan mijn winactie om een My Life Story te winnen! 
  juni 26, 2013

  Nog gefeliciteerd! Wat een leuke cadeaus vooral je shirt is gaaf! Als je de ultieme ontspanningsmanier hebt gevonden, let me know ;)

  X  juni 26, 2013

  Hey wat grappig, dat shirt heb ik gespot in parijs met andere personen (karl lagerfeld en megan fox), erg leuk!

  Nog gefeliciteerd!  juni 26, 2013

  Ohh dat shirt is echt cool! En een bijdrage voor je NYC-trip is natuurlijk ook altijd fijn. :) Veel plezier vnvnd!  juni 26, 2013

  Ohh te laat! Maar, gefeliciteerd! Zo te zien heb je een leuke verjaardag gehad :-)  juni 26, 2013

  Nog gefeliciteerd! :-)  juni 26, 2013

  Je hebt echt mooie cadeautjes gehad. Snap dat je nog gespannen bent over je cijfers. Zou willen dat ik een goede tip voor je had maar ik blijf ook altijd een beetje piekeren (vooral als ik weer in bed lig ‘s avonds). Ik persoonlijk zoek altijd afleiding. ff winkelen, crea-en of wat echt goed werkt (bij mij dan) opruimen en poetsen. Niet dat ik er zo’n lol in heb, maar het leidt wel af ;) xx

  http://www.creativityandchocolate.com  juni 26, 2013

  Gefeliciteerd!
  Leuk cadeau, dat t-shirt.  juni 26, 2013

  Van harte gefeliciteerd, nog! :) Leuke spulletjes heb je gekregen!  juni 26, 2013

  Nog gefeliciteerd!!  juni 29, 2013

  MR DEPP… <333