PERSONAL: Berlin Photo’s! | Ninajosephine.com
28 april, 2012 | PersonalTravel

What are you looking at?

Camp Sachsenhausen // Barracks // Elephants // Aquarium // Hello Ray! // Where do we go next? // Sony Center // Jewish memorial // Brandenburger Tor // Berliner Dom // Candle I lighted in the Dom // Clock on Alexanderplatz // Topography des Terrors // Berlin Wall // Spree at night // Olympic stadium // New Museum // Stasi-prison // Flying back home in a retro KLM plane 
  april 28, 2012

  Gaaf!! Ik wil ook graag een keer naar Berlijn, helemaal als ik deze foto's zie!  april 28, 2012

  Toffe foto's! Zou zelf ook wel naar Berlijn willen, lijkt me een mooie stad. Ondanks dat ik Duitsland echt rot vind. Ik heb er niks mee haha!  april 28, 2012

  Wat een leuke foto's!! Ik ga volgende week ook naar Berlijn, heb je toevallig nog tips :)? x  mei 1st, 2012

  Neem een welcome card Berlin + het bijbehorende boekje. Leuke tips & korting.  april 28, 2012

  Erg mooie foto´s, ik wil er ook graag heen!
  Liefs, Swaen  april 28, 2012

  Great snaps! I'd love to go to Berlin someday!

  x Stace
  tee+fame  april 28, 2012

  leuke foto's, haha die rog! xd
  x  april 29, 2012

  Ziet er echt heel leuk uit! Wil ook dit jaar graag nog naar Berlijn!

  Fijne zondag!

  X  april 29, 2012

  Gave foto's! Wil ook graag nog eens naar Berlijn.

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com  mei 3, 2012

  Vette foto's! Ik ben een jaar geleden in Berlijn geweest, echt zo'n inspirerende stad vond ik het, je voelt gewoon dat er mooie dingen gaan gebeuren daar, en dan in combinatie met zo'n heftige geschiedenis – top stad!