PERSONAL: Het notitieboekjesprobleem | Ninajosephine.com
28 mei, 2013 | Personal

note

Misschien klinkt het raar, maar misschien klinkt het ook wel heel erg bekend bij sommige. Ik ben verliefd op stationary! Zo! Dat is er toch maar mooi uit… Ook al heb ik ongeveer 7 lege boekjes staan (sommige nog in het plastic…), 13 twee pagina’s beschreven boekjes en ontelbaar halfvolle boekjes. Iedere keer als ik “per ongeluk” op een kantoorartikelen/boeken/school afdeling kom gaan er belletjes rinkelen. Kopen, kopen, kopen!! Het feit dat ik ze niet beschrijf vergeet ik dan helemaal en geef ik mezelf toch weer een klein cadeautje.

Het probleem is gewoon dat ik ondanks dat ik best veel opschrijf, persoonlijk, blogwise en voor mijn studie zijn de hoeveelheid boekjes toch niet opgewassen zijn tegen het aantal boekjes dat ik bezit en koop.

Ach, ik kan er mee omgaan en ben gewoon heel snel tevreden. Een notitieboekje erbij en ik ben zo zoet als een klein kind met een lolly.

Herkennen sommige van jullie deze lichtelijk afwijking? ;) 

bron
  mei 28, 2013

  Oh totally! Ik had dit met agenda’s maar sinds ik mijn Iphone hiervoor gebruik is dat over. Ik probeer me toch wel in te houden, want ik gebruik ze niet en dat vind ik dan ook weer zonde…xx

  http://www.creativityandchocolate.com  mei 28, 2013

  Haha het is geen afwijking hoor, heb er ook ‘last’ van. Een nieuw boekje beschrijven is leuk, maar daarna is het niks aan dus heb ik er gewoon elke keer een nieuwe haha.  mei 28, 2013

  Ja ik herken dit helaas iets te goed haha..  mei 28, 2013

  Oh dit is echt heel herkenbaar! Precies hierdoor heb ik een hele verzameling aan leuke (maar dus lege) boekjes thuis.  mei 28, 2013

  Niet heel erg herkenbaar maar wanneer ik een leuk boekje zie kan ik het moeilijk laten liggen.


  Bartina

  mei 28, 2013

  Jep, herken het volledig ;) !
  Er zijn ook ontzettend veel mooie notitieboekjes.  juni 1, 2013

  Herken ik zeker ;) Ik heb veel schriften, en soms vind ik ze gewoon te mooi om in te schrijven :)