PERSONAL: No access | Ninajosephine.com
19 juli, 2012 | Personal

Nog twee nachtjes slapen en ik vertrek naar Cuba. Cuba, het land van de dictatuur, het communisme, eten en kleding op de bon, oude auto’s, warme temperatuur, slechte verhoudingen met de USA en zo is er nog een gigantische lijst van “dingen” die met Cuba te maken hebben. Ondanks alles moet het (heb al zoveel mensen gesproken die er zijn geweest) een GE-WEL-DIG-E! ervaring zijn om dit land te bezoeken. 
Zoals jullie weten heb ik al veel gelezen in boekjes en ook het internet al goed doorgespit. Het internet, dat is nou net het gene waar ik het even over wil hebben. Internet is er in Cuba wel, maar het blijkt gigantisch duur te zijn om er gebruik van te maken, ontzettend langzaam en bovendien is er censuur. Dit houdt in dat bij lange na niet al onze “normale” websites te openen zijn. Alles wat te Amerikaans is wordt niet geaccepteerd en na een lange speurtocht, helaas zonder resultaat, denk ik dat mijn blog daar ook onder valt. 
Ik ga er nu dus ook vanuit dat het de aankomende twee weken op mijn blog erg stil gaat worden. Natuurlijk wil ik iedere dag jullie op de hoogte houden van mijn avonturen maar ik ben bang dat dit aan het einde van de trip, wanneer ik terug ben in Nederland, pas gaat gebeuren. 
Bij deze wil ik jullie dus allemaal mededelen dat tot zaterdag ochtend een actieve blog heb en er na zaterdag weinig gaat gebeuren. Natuurlijk ben ik na mijn twee weken vakantie gewoon weer bij jullie terug met veel reisverhalen, fashion, dagelijkse beslommeringen, eten, hotspots en nog veel meer. 
Wanneer je mij via bloglovin‘ volgt krijg je meteen weer een update indien ik weer actief ben! 
  juli 19, 2012

  Cuba lijkt me geweldig! Jammer dat je niet elke dag kan bloggen daar, had graag al je avonturen hier gezien. Maar dan zie ik ze vast wel na twee weken verschijnen. ;)  juli 19, 2012

  Het is echt een geweldige vakantiebestemming. Voor mij is het alweer zo'n 10 jaar geleden dat ik er was, maar hoop echt een keer terug te gaan! Ik denk dat ik nog wel even wacht op mijn nieuwe paspoort volgend jaar waar geen Amerikaans visum in zit en tientallen Amerikaanse stempels haha.

  Ik heb echt geen idee meer hoe dat toen der tijd zat met internet, maar er zal nu ook wel veel veranderd zijn. Ach, gewoon lekker genieten van je vakantie en daarna een overload aan foto's posten! Ben echt heel benieuwd naar alle foto's die je gaat maken en of het er nog steeds hetzelfde uitziet daar. Heel veel plezier alvast en geniet ervan!  juli 19th, 2012

  Ik ga zeker veel foto's maken en allemaal hier plaatsen! Dus dan kan je meteen zien of het veranderd is.  juli 19, 2012

  Heel veel plezier daar!
  Ik volg je :)  juli 19, 2012

  Internet is inderdaad super traag daar.
  Hoe ga je reizen? Ga je naar 1 plaats of rondtrekken?

  Veel plezier!

  Xo
  http://myscrambledstyle.blogspot.nl/  juli 19th, 2012

  Ik ga rondtrekken aan de westkant van het eiland. We eindigen met 5 dagen resort in Varadero. Ben benieuwd!  juli 19th, 2012

  Leuk joh!  juli 19, 2012

  Heel veel plezier daar!!
  Ik ben benieuwd naar je avonturen, even wachten dus ;)  juli 19, 2012

  Heel veel plezier! Geniet en ben benieuwd naar de verhalen.  juli 19, 2012

  Hele fijne vakantie! Het is echt een fantastisch land.
  Geniet ervan en kan niet wachten op de foto's  juli 19, 2012

  tof! Ik ben heel erg benieuwd :D  juli 19, 2012

  Ik ben benieuwd naar je reisverslag over Cuba en ontzettend jaloers haha ^^! Geniet van je vakantie zou ik zeggen <3!

  xxx Katy ^^!  juli 19, 2012

  Wauw, klinkt geweldig! Veel plezier and don't forget: veel fotoooo's. Ik ben benieuwd naar al je verhalen. :D  juli 19, 2012

  super leuk!
  veel plezier in Cuba!
  elkaar volgen via bloglovin' &GFC? xx  juli 19, 2012

  Veel plezier in Cuba!

  Liefs.  juli 19, 2012

  Heel erg veel plezier in Cuba ;)

  http://Www.creativityandchocolate.blogspot.com  juli 19, 2012

  Wat heerlijk dat je naar Cuba gaat zeg, lijkt me ook nog wel eens tof om naartoe te gaan (al wil ik nog zoveel..).

  x  juli 20, 2012

  woww where is this? love the picture and the colors on it :D

  http://thegoldenpaillettes.blogspot.com/