PERSONAL: Study hard… | Ninajosephine.com
23 oktober, 2012 | Personal

Wie kent het niet, de tentamen weken zijn weer in aantocht! Ik heb deze periode twee toetsen op de planning, een presentatie en twee papieren opdrachten. Laatste drie kan ik vandaag afvinken want om 12.00 gaat de presentatie van start en het inleveren van de papieren opdrachten. Volgende week staan de toetsen op de planning. Gisteren zat ik de hele dag met mijn zusje in de OBA en vanaf woensdag begint het opsluitingsproces weer.

Proberen moet ik ook om tussendoor wat ontspanningstijd te nemen en bijvoorbeeld mijn hardloopschoenen weer eens aan te trekken. Na de sessie met mijn personal trainer ben ik niet meer buiten geweest. Dus, die schoenen moeten weer uit de kast, en na het lezen van alle marathon verhalen op alle blogs om mij heen begint het wel weer een beetje te kriebelen.

Tot zover een kleine update, laat ik mijn boeken maar weer openslaan. Pfoee…