PERSONAL: Working shoes | Ninajosephine.com
30 oktober, 2012 | Personal

Foto via weheartit

Ik heb een zwarte schoenen dilemma! Wie had dat ooit gedacht. In mijn kast staan drie paar zwarte laarzen, ik ben in het bezit van 2 paar zwarte Uggs, zwarte all stars, zwarte Jackie gympen met gouden studs, zwarte Vans, een paar merkloze zwarte gympies, zwarte regenlaarzen en twee paar zwarte ballerina’s. Je zou dus denken dat ik zwarte schoenen genoeg heb. Niets is minder waar…

Op mijn werk zitten we midden in het wisselen van bedrijfskleding. Misschien was het enkele van jullie al opgevallen maar bij de Bijenkorf hebben we tegenwoordig donkerblauwe kleding in plaats van zwart. En bij die nieuwe kleding horen nieuwe schoenen, er mogen namelijk geen nopjes, afwijkingen of andere kleuren in de schoenen verwerkt zijn. Eigelijk moeten het gewoon zwarte, zwarte, zwarte schoenen zijn. That’s all! Nu heb ik al heel wat winkels afgelopen en ben ik nog steeds opzoek naar het perfecte paar, simpele zwarte laarsjes. Op de een of andere manier zit overal een studs, haakje, ritsje of gespje op. (Het wordt winter dus laarsjes lijken mij het fijnst, van de zomer kan ik wel weer ballerina’s aan!)

Dit is dus eigelijk een post waarin ik jullie vraag naar kennis. Welke (web)winkel(s) heb ik over het hoofd gezien en heeft voor mij een paar perfecte zwarte laarsjes die lekker lopen en niet te duur zijn? (Het worden wel werkschoenen he!)
  oktober 30, 2012

  Hmmm… dat is een goede vraag. Vrijwel alles heeft tierelantijntjes. Misschien even kijken op Omoda? Daar hebben ze meestal wel wat simpele schoenen tussen zitten.  oktober 30, 2012

  Oei, eenvoudig EN niet te duur is een uitdaging. Ze hebben bij Van Haren wel goedkopere leren laarsjes maar dan is de vraag weer hoe lang ze mee gaan. Neem aan dat je Wehkamp, H&M, Zara en Zalando al gehad hebt. Misschien is Sarenza of Vimodos nog iets? Succes! xx

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com  oktober 30, 2012

  Ah dit dilemma is heel bekend… Ik heb weleens simpele zwarte schoenen bij Van Haren gehaald inderdaad, maar die gingen heel snel kapot. Momenteel zit ik met hetzelfde dilemma (alhoewel minder ingewikkeld, want mijn schoenen mogen wel frutsels er op hebben ;) ) Ik hoop dat je er snel uitkomt!  oktober 30, 2012

  Oooh lastig zeg! Misschien Steve Madden? Ik heb een paar desert boots van Steve Madden, die helemaal zwart zijn. Succes!  oktober 30, 2012

  Oh ik ken je dilemma, ik heb ook bij de Bijenkorf gewerkt. Ik heb toch altijd wat afgeweken van de eisen. toch een studje. ;)
  xoxo  oktober 30, 2012

  Jeetje, wat een gedoe! Ik zou niet zo snel weten waar je die laarsjes zou kunnen kopen! Toffe lay-out trouwens!


  Nina

  oktober 31st, 2012

  Dankjewel!  oktober 30, 2012

  Haha, wat zijn schoenen toch verslavend. Ik zou zo geen site weten. Ik ga shoppen en loop letterlijk elke schoenenwinkel in :P  oktober 30, 2012

  Ik snap je dilemma helemaal! Heel de kast vol zwarte schoenen, maar niet de juiste zwarte schoenen!

  Je nieuwe lay-out is super!

  X


  Nina

  oktober 31st, 2012

  Bedankt :)  oktober 30, 2012

  Dat is altijd zo moeilijk..

  Ik vind je layout echt heel gaaf trouwens :)


  Nina

  oktober 31st, 2012

  Thanks!  oktober 31, 2012

  Zo dat is een lastige zeg! Bij de Sasha heb ik wel enkellaarsjes gepast die helemaal simpel waren en nog lekker zaten ook. Verder zou ik het ook niet weten alles heeft nu inderdaad wel een opvallende rits of studs. Succes!  oktober 31, 2012

  Mmm ik weet het ook niet zo snel! Ik koop mijn schoenen vaak bij Topshop, misschien hebben ze daar wel iets voor je! Succes! xxx


  Nina

  oktober 31st, 2012

  Daar ben ik nog niet wezen kijken! Top, bedankt.  oktober 31, 2012

  I love them all! <3

  xx. Hybrid Hunter

  follow each other?  november 1, 2012

  Wou dat ik je kon helpen, maar heb zo ff geen idee >_<  november 1, 2012

  Haha, aah zo herkenbaar dit! Ik heb ook nieuwe nodig maar dan ‘beige’ ……… uuh en dan moeten het ook nog veterschoentjes zijn. Zonder bewerkingen dus, moeilijk!

  Je blogs is overigens qua layout echt super geworden joh!