Philosophy | Ninajosephine.com
21 juli, 2013 | New In

producten

peeling

Ik ben een leek wat betreft beauty. Gebruik keurig iedere morgen een dag crème daarna een BB of CC crème van Clinique of Estee Lauder, oogpotlood en mascara, een beetje blush hier en daar en af en toe nog een glitterpoedertje om het geheel een beetje op te leuken. ‘s avonds maak ik mijn gezicht schoon met oog make up remover, daarna een tonic en als laatste een nacht crème erover heen. Klinkt dus gewoon als een standaard routine. Tot ik op internet overal Philosophy tegenkwam… Een merk overgewaaid uit Amerika en alleen verkrijgbaar bij de ICI Paris XL. Mijn interesse was gewekt. Nadat mijn dag en nacht crème richting leeg gingen heb ik mij een beetje ingelezen in het merk. Op internet en op verschillende beautyblogs kwam het op mij over als geweldig, bijna niemand had commentaar.

Hup, ik naar de winkel, gewacht op mijn beurt en tegen de dame in het zwart met roze gezegd dat ik alles wilde weten over het merk. Ze hielp mij super vriendelijk en legde alles uit, vertelde dat een serum nog niet nodig was en dat dat misschien met het koudere weer in de herfst en winter wel verstandig zou zijn maar nu zag alles er gezond uit. (Ik blij, verzorg ik dus alles toch goed!) Maar goed, wat nam ik wel mee naar huis op advies van deze vriendelijke dame. Een face wash voor de ochtend, een face wash voor de avond waar ook de make-up mee verwijderd word en de creme die zowel voor dag als nacht te gebruiken is. Als laatste vertelde ze over een geweldige peeling die je-van-het is en het beste product van de philosophy lijn. Oke, overgehaald, als ik toch bezig ben moet ik die natuurlijk ook hebben. Gelukkig hadden ze een stapelkorting voor skincare en kreeg ik op alle producten 30% korting, dat was mooi meegenomen. Ik heb even alles keurig overgenomen van de website van ICI Paris want die kunnen het als geen ander verwoorden om te vertellen aan jullie welke producten ik heb. Ochtend, avond, creme en daarna de peeling uitleg.

 1. The microdelivery micro-massage exfoliating wash is een milde, exfoliërende gezichtsreiniger die ontwikkeld is om de huid effectief te reinigen en te vernieuwen.
 2. Purity made simple is een met ‘awards’ bekroonde gezichtsreiniger voor dagelijks gebruik. Purity made simple verwijdert make-up, reinigt, verkwikt en hydrateert de huid in één simpele stap.
 3. Philosophy Hope in a jar is een met prijzen overladen moisturizer voor dagelijks gebruik. Gecreëerd om fijne lijntjes en huidverkleuringen te vervagen en een ruwe huid en vochtverlies te voorkomen.
 4. The microdelivery peel kit is een uit twee stappen bestaande peeling voor thuisgebruik die het aanzien van een door zonlicht beschadigde, sterk gepigmenteerde en oudere huid opzien-barend jonger maakt.

Ik ga morgen op vakantie en neem alles lekker mee, ben benieuwd hoe tevreden ik er mee ben na twee weken proberen. Ga kijken of ik er een review over kan/wil schrijven.

Zijn jullie bekend met dit merk? En laten jullie je ook altijd voorlichten over nieuwe producten of zitten jullie vast aan eigen producten? 

 

 

 
  juli 21, 2013

  Zo, da’s een lekker pakketje! Ik vind eigenlijk wel dat ze je net 1 facewash teveel heeft aangesmeerd (de exfoliating one), zeker in combinatie met de microdelivery kit. Pas op dat je niet te veel gaat exfolieren!

  Ik ben een enorm fan van Hope in a Jar en Purity Made Simple. Purity gebruik ik onder de douche en je hebt maar een klein beetje nodig. Verwijdert ‘s avonds al je makeup en zorgt dat je ‘s ochtends met een lekkere schone huid begint. Hope in a Jar is GE.WEL.DIG! Op de geur na dan, maar dat neem ik voor lief :)

  Veel plezier er mee! En heb een hele fijne vakantie!  juli 21, 2013

  Ben benieuwd wat je ervan vindt! Ik heb purity made simple en het haalt oogmake up niet weg hoor. Verder wel fijn spul, maar had wel weer last van oneffenheden op m’n voorhoofd (toeval of…) X


  Kelly

  juli 21, 2013

  Nog nooit van gehoord, maar ik ben dan ook net zo’n leek als jij. Ik durf eigenlijk niet van clinique te stappen omdat me huid eindelijk goed gaat! X  juli 21, 2013

  Ik had er nog niet van gehoord maar ik ben erg benieuwd naar je ervaringen! xx

  http://www.creativityandchocolate.com  juli 21, 2013

  Nog nooit van gehoord. Ik ben benieuwd hoe het bevalt.  juli 21, 2013

  Ik vind de verpakkingen altijd zo leuk haha. Ben benieuwd hoe je de producten vind. ik ben nu net Rituals aan het testen.  juli 21, 2013

  Ziet er goed uit, ben benieuwd hoe je het vind. Ik ken (en gebruik) het zelf niet :)  juli 21, 2013

  Ziet er echt prachtig uit!  juli 28, 2013

  Ik ben er helemaal niet bekend mee, maar als er vrijwel geen commentaar op is ben ik nieuwsgierig!! Ben benieuwd hoe het is bevallen op je vakantie.