RUNNING: Nice gear no feeling… | Ninajosephine.com
18 november, 2012 | Running

Hardlopen, overal lijk ik het voorbij te zien komen. Ik rende 6 maanden aan een stuk door. Trainen, trainen en nog eens trainen. Alles met een goed doel. Het uitlopen van de dam tot dam loop 23 september. Afvinken kon ik dat doel.

Daarna ging het mis, ik liep nog een keer hard met een personal trainer om het een en ander te verbeteren en toen verloor ik alle zin. Ook al lees ik honderd blogs per dag of kijk ik op de nike website opzoek naar nieuwe dingen. Geen motivatie. Thuis wordt de sfeer er ook niet gezelliger op wanneer het hardlopen aan gekaart wordt. Van mijn vriend kreeg ik een ontzettend mooie hardloopoutfit (x3) en sommige items heb ik tot mijn schaamte nog niet eens gedragen. Te denken aan mijn shirts met lange mouwen en extra warme hardloopbroek.

Ik weet het, ik moet weer aan de gang, en in mijn hoofd wil ik het ook wel. Het is alleen dat ik steeds een nieuw excuus zoek. Bij deze ga ik het jullie ook beloven, misschien is het onbekende juist het geen wat mij motiveert. Aankomende maandag werk ik de hele dag en dinsdag ga ik weer aan de bak!

Heb jij wel eens zo een periode gehad of herken je mijn verhaal helemaal niet? 
  november 18, 2012

  Iedereen heeft zulke periode’s denk ik! Maar goed dat je weer bezig gaat, ik denk dat je je dan beseft hoe fijn het eigenlijk was ;)  november 18, 2012

  Heeel herkenbaar hoor!!
  Afgelopen zomer liep in 3x per week.. Heerlijk vond ik dat.. Aan het einde van de dag nog lekker een stuk rennen!
  Nu is het zo vroeg donker en ik heb een hekel aan in het donker lopen.. Ik blijf gewoon veel liever lekker binnen nu!
  Als ik op blogs lees dat meiden lekker fanatiek aan het rennen zijn of films zie waar mensen hardlopen krijg ik wel weer de kriebels.. Toch zet dit niet helemaal door in ‘acties’ hahaha!
  Het is een soort drempel die je over moet denk ik.. Als je eenmaal weer op gang bent dan wordt het lopen weer leuk en een verslaving!! Gewoon weer je conditie op peil krijgen, dan wordt het lopen gelijk leuker.. Omdat je een tijdje terug al fanatiek gerend hebt is je conditie vrij snel weer terug op zijn oude niveau… :)
  Good luck & fijne zondag!

  X Charlot  november 18, 2012

  ik herken het momenteel niet omdat ik juist nu heel erg in de hardloop flow zit! Maar ik kan wel begrijpen wat je bedoelt, want dat heb ik soms met andere dingen hahaha  november 18, 2012

  Zelf hardloop ik niet mar probeer wel een begin te vinden om het wel te gaan doen, jou verhaal klinkt me dan ook als muziek in m’n oren. Elke keer weer een ander excuus om niet naar buiten te gaan.  november 18, 2012

  Heel herkenbaar! Er is altijd wel een excuus!

  Fijne zondag! X  november 18, 2012

  Herkenbaar! Wat ik doe is een andere sport proberen. Maar dat is luxe omdat ik bij een sportschool zit.  november 18, 2012

  Ik herken het helemaal. Vorig jaar begon ik met hardlopen, en ik had helemaal de vibe om steeds beter te worden. Toen ik in A’dam woonde voor een half jaar, kakte het helemaal in. Nu weer hier ben ik weer langzaam aan het opbouwen maar het blijft moeilijk. Soms is het gewoon zo lekker om even te relaxen en uit te slapen. ;)
  Het komt wel weer!

  xoxo
  New outfit on http://www.lesismoreblog.com  november 18, 2012

  ik herken het heel erg. Moet ook echt beginnen maar doe het gewoon niet op de een of andere manier!Slecht!! xx

  http://www.creativityandhcocolate.blogspot.com  november 19, 2012

  Ik ben niet zo’n fan van hardlopen maar herken dit zeker met de sportschool. Ik moet me er altijd wel heel erg toe zetten. Maar als je eenmaal geweest bent voelt dat toch wel weer heel goed!  november 19, 2012

  Zo’n periode heb ik nu ook wel een beetje, ik blame het zelf een beetje op het weer en gebrek aan tijd.. Hopelijk komt daar gauw verandering in! En hopelijk bij jou ook. :]  november 19, 2012

  Ik hardloop niet maar ik kan me het erg goed voorstellen dat je een periode hebt waarin je geen zin hebt!!  november 19, 2012

  Ik had het ook twee weken geleden.. een week kon ik niet op pad door mijn rug, en toen die weer de oude was had ik gewoon écht geen zin, dus heb twee weken niet gelopen, oeps! Maar als je gaat is het weer leuk, dus GO! Haha. :-)  november 20, 2012

  Jup, hier kan ik mij helemaal in vinden! Ik heb ook getraind voor een loop. Eén van 10 kilometer, dat heb ik gehaald en daarna ging het bergafwaarts. Ik heb nu helemaal geen conditie meer. Zo zonde!

  Love,

  Rowan

  http://www.redreidinghood.com

  Ps: Win 60 euros to spend on BoumanOnline (brands like Buddha to Buddha, Ice Watch, Trollbeads and Calvin Klein) by joining my GIVEAWAY  november 21, 2012

  Knap dat je het zo lang hebt volgehouden al. Ik ken de dip en zit er midden in.. dus niets raars aan hoor! Lekker weer aan de slag gaan, you can do it:D!  november 21, 2012

  Hmm ik herken het wel een beetje, maar ook niet echt :P Soms doe ik het een tijd niet, maar dan heb ik meestal wel écht een goed excuus, want ik voel me veel te schuldig om het ‘gewoon niet’ niet te doen. Misschien komt het bij mij ook omdat ik altijd direct na het ontbijt hardloop (nou ja, ik ren 3x per week maar altijd direct na het ontbijt); ik draai ‘s ochtends altijd zó op automatische piloot dat ik er niet aan moet denken te beslissen niet te gaan :P Zou dat niet iets zijn?  december 10, 2012

  Klinkt heel herkenbaar!
  Ben nu bezig met een loopschema, en vind het heel moeilijk om tijd te maken om om de twee dagen in de week te gaan lopen.
  Maar als je het al zo lang volhield ben ik zeker dat je dat nu ook zal volhouden! Go Go Go! :D