RUNNING: VSX by Victoria Secret | Ninajosephine.com
27 september, 2012 | Running

Nu mijn eerste echte loop erop zit ben ik iets minder gefocust op rennen, rennen en nog eens rennen. Het is ook belangrijk om “de rest”  bij te houden. Ik had om mij heen al het een en ander over VSX gehoord en gelezen maar besloot om echt eens een kijkje te nemen. Kwam terecht op de facebook pagina en op youtube waren er ontelbaar veel filmpjes te vinden. Misschien moet ik ook maar eens aan de gang gaan met “de rest” en wie weet ben ik na een paar filmpjes net zo gespierd als Doutzen… Ghihi.

Kende jij VSX al of is dit je eerste kennismaking? 
  september 27, 2012

  Jaaa, ik ben echt een fan van deze video’s! Heb er ook een aantal zelf geprobeerd en het is allemaal zwaarder dan je zou denken haha!!  september 27, 2012

  Nice! Thx for the tip, ik ben nu weer fanatiek begonnen met bewegen, en spinnen alleen wordt wat saai!  september 27, 2012

  Wat leuk!


  Eva

  september 27, 2012

  Nooit van gehoord maar erg gaaf!

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com  september 27, 2012

  Kende het nog niet, maar als VS-lover ga ik het zeker een keer uitproberen! Leuk!