Take me to the movies #4 | Ninajosephine.com
17 oktober, 2013 | List

takeme4

 

Nieuwe maand, nieuwe films in de bioscoop die ik ook afgelopen maand niet echt gigantisch vaak heb bezocht. Misschien moet ik eens nadenken of ik mijn Gold pas niet weer moet terug wisselen naar een normale pathe pas want ik ga de laatste tijd echt ontzettend weinig. Ondertussen hebben mijn vriend en zusje ons gestort op Homeland waar we dus nu druk mee bezig zijn en geen dagen meer in de bioscoop doorbrengen maar lekker thuis op de bank. Op goed geluk plaats ik hier dus de films die ik echt wel in de bios wil zien voordat ze op tv verschijnen of ik ze in het vliegtuig voorbij zie komen!

 

 

 

 

Welke hebben jullie al gezien en welke staan op de must see list? 
  oktober 17, 2013

  Gister wilde ik naar 2 Guns maar uiteindelijk kwam het niet zo goed uit in de planning! Hoe duur was de suiker wil ik zeker zien!  oktober 17, 2013

  Goede titels! Ik mis dit seizoen een beetje de bios, maar goed. het internet staat vooool met andere films die ik ook nog allemaal wil zien, te veel keus, haha!  oktober 17, 2013

  Op dit moment draaien er zoveel films in de bioscoop die ik wil zien en volgende week komen daar nog 3 films bij. About time vond ik tegevallen, goed verhaal, maar had er meer van verwacht. De rest moet ik ook nog zien! Tijd om weer eens een bezoekje te brengen aan Pathe. Zonde als je je pas niet gebruikt.  oktober 17, 2013

  About time is echt een super toffe film. Ik wil zelf ook graag naar Gravity. ^^  oktober 18, 2013

  Ik wil die about time wel zien :).  oktober 18, 2013

  Ik heb alleen Gravity nog gezien en vond dat een enorme aanrader!  oktober 21, 2013

  Ik wil graag naar Prisoners en About time. Runner Runner slechte verhalen over gehoord, dus dan twijfel ik altijd. Rush is ook ECHT een aanrader!  oktober 22, 2013

  Gravity was so amazing! <3  oktober 25, 2013

  Een aantal wil ik ook zeker zien. De laatste lijkt me een super gave film!  oktober 27, 2013

  About Time wil ik heeeul graag zien! Denk alleen dat het een avondje op de bank wordt aangezien mijn vrienden de grootste hekel hebben aan enigszins romantische films ;)  oktober 28, 2013

  Ik wil deze week echt naar About time!

  X  oktober 28, 2013

  Ik heb er nog geen gezien haha, ben zelf wel benieuwd naar About Time. :)


  Dewi

  oktober 29, 2013

  Gravity is een aanrader voor Imax 3D! De film komt hier het beste tot zijn recht en ik had oprecht het gevoel zelf in de ruimte te zweven. Gaaf!