Take me to the movies #5 | Ninajosephine.com
10 november, 2013 | List

take me

 

Nieuwe maand en alweer een heleboel nieuwe en verwachte films in de bioscoop. Van mijn oude lijst heb ik Gravity bezocht, echt een hele speciale film, wist niet helemaal wat ik ervan moest verwachten en dit was niet wat ik had verwacht. Echt top! Ook About time bezocht ik, lekker in m’n eentje op een regenachtige middag, echt een feel good movie. Als laatste bracht ik een bezoek aan Escape plan, die hieronder staat als trailer, wat een film. Ik heb echt op het puntje van m’n stoel gezeten de hele film. Echt ga dat zien!

 

 

 

 

Zo, dat is mijn lijst weer voor de aankomende weken, welke staan er bij jullie op de lijst?
  november 10, 2013

  Leuke films!  november 10, 2013

  Ik ben zelf heel erg benieuwd naar het diner!  november 10, 2013

  Leuk!  november 10, 2013

  Thorrrrrrr. Ik wil er heen! :)
  Loki is zo grappig in die films..  november 11, 2013

  Het verhaal van Escape Plan spreekt me wel aan, maar de hoofdrolspelers niet… Daarom nog niet in de bios gezien, kijk ‘m wel een keer als ie op Film1 komt. Het Diner vond ik tegenvallen, About Time was inderdaad heerlijk! Ik kijk zelf heel erg uit naar Catching Fire en ga Diana ook zien denk ik.


  Kelly

  november 11, 2013

  Thor!!!! Ben gek op Marvel en dan is Thor natuurlijk een extra traktatie om naar te kijken! Verder kijk ik ook echt uit naar The Hunger Games part 2. Vooral omdat we samen gaan ;) x  november 11, 2013

  Ja About time is echt een gave film. :D Ik kijk uit naar The Hunger Games, ik ben namelijk zo benieuwd hoe het vervolg gaat zijn.  november 11, 2013

  Thor 2 was zo leukk :)  november 12, 2013

  Ik ben heel benieuwd naar deel 2 van The Hunger Games en Escape zou ik ook wel willen zien!