Take me to the movies #7 | Ninajosephine.com
22 januari, 2014 | List

take me

 

Nieuwe take me to the movies. En de afgelopen week ben ik al bij een paar leuke films geweest. Om te beginnen heb ik Last Vegas gezien, ja, ik moest keihard lachen. Delivery Man heb ik ook al aan mijn lijstje toegevoegd en ook van genoten, lekker feel good :) Afgelopen week ging ik naar The Wolf Of Wall Street, een ontzettend lange zit, maar wat een super film! Voor iedereen die nog niet geweest is, kijk de trailer hieronder en gaat dat zien!

 

 

 

 

Welke hebben jullie al gezien en welke missen jullie in dit rijtje die ik zeker moet zien? 

 

 
  januari 22, 2014

  Jack Ryan wil ik nog zien!  januari 22, 2014

  Ik zat maandagavond in de bios voor The Wolf of Wall Street, vond ‘m erg tof :)  januari 22, 2014

  Ik heb nog geen van dezen gezien maar ben wel benieuwd!  januari 22, 2014

  de film walter mitty was echt een leuke film!  januari 22, 2014

  Ik het Wolf of Wallstreet gezien, echt een top film! Delivery man lijkt me ook een leuke film!  januari 27, 2014

  Ik heb nog geen enkel van de bovenstaaned films gezien. Ik ben wel benieuwd naar The Wolf of Wall street!  januari 30, 2014

  Last vegas kun je in elk geval skippen, niks aan. Heb hem halverwege uitgezet zelfs… Walter Mitty vond ik apart, maar wel vermakelijk. Je moet er van houden dit type film.