Take me to the movies #8 | Ninajosephine.com
17 februari, 2014 | List

take me

 

Nieuwe maand, nieuwe kansen, nieuwe films! Ik heb er zeker weer zin in. Ga op wintersport volgende week dus er is een weekje minder de tijd om naar de film te gaan maar onderstaand rijtje wil ik zeker gezien hebben voor ze de bioscoop verlaten. De film “Hoe duur was de suiker” heb ik nog steeds niet gezien en toen ik er van de week voor wilde gaan zitten toen hij op tv kwam bleek het een 4 delige serie te zijn geworden. Ook toen heb ik hem weggezapt en moet ik hem toch maar gaan huren op UPC on demand.

 

 

 

 

Welke hebben jullie al gezien en welke missen jullie in dit rijtje die ik zeker moet zien? 
  februari 17, 2014

  The momuments men wil ik echt nog zien en American Hustle toch ook wel! Loveee Jennifer Lawrence!  februari 17, 2014

  Slecht dat ze van de film een vierdelige serie hebben gemaakt! The Awkward Moment lijkt me ook wel grappig.  februari 17, 2014

  Ik wil The Monuments Men heel graag zien!  februari 18, 2014

  Thanks voor de tips, de eerste 2 en laatste zet ik op m’n kijk-lijstje!  februari 19, 2014

  Vooral Monuments Men lijkt me echt heel gaaf!