TRAVEL: Apeldoorn | Ninajosephine.com
16 juli, 2012 | Travel

Dag twee van weg in eigen land. In de eerste instantie was het plan om richting Arnhem te gaan, daar even te winkelen en een hapje te eten. Totdat ik op een bord langs de weg zag staan Apenheul. Al snel namen we de afslag en besloten we om een bezoek te brengen aan loslopende apen. We woonden een heuse Gorilla voedershow bij en aaiden Doodskopsaapjes. Wandelde rond in een echt prachtig gerenoveerd park. (las op internet dat het de laatste jaren echt aan vervanging toe was!) Na een bezoek aan de apen vervolgde wij onze weg naar de binnenstad van Apeldoorn want de lunch was er een beetje bij ingeschoten.

Na de lunch, winkeltje in winkeltje uit, bij Zara scoorde ik nog een leuk shirtje in de uitverkoop die ik in Amsterdam alleen nog maar in grote maten zag hangen en nu toch een kleiner exemplaar vond. We aten bij restaurant Manzo  (nadat ik even op iens keek welk restaurant op nummer één stond in Apeldoorn) een tapas schotel. Vooraf drie soorten brood met dip, daarna 8 koude tapas gerechten en daarna nog 8 tapas gerechten waar je daarna nog van kon bijbestellen. Ik heb heerlijk gegeten en voor €17,50pp zeg ik zeker DOEN!

Na het diner reden we naar Dieren waar we de nacht zouden doorbrengen bij Polysport in een Finse blokhut. Toen ik deze hutjes op internet tegen kwam was ik verkocht en besloot ik meteen te boeken. Door de receptioniste werden wij naar de hut gebracht en nam ik een warme douche, badjas opnieuw weer aan en lekker een nieuwe blogje schrijven. Helaas, geen verbinding met internet, toch even bellen met de receptie maar ook de receptioniste wist niet wat er aan de hand was. Dan maar tv kijken, een hapje en drankje samen in bed, ook romantisch denk ik zo.

Rond een uur of half één ging het licht uit, op naar de volgende dag!
  juli 16, 2012

  Looks a lovely place!
  Happy Monday Hun xoxo
  http://www.intotheblonde.com/  juli 16, 2012

  De apenheul, dat is lang geleden dat ik daar geweest ben. Aan de foto's zien hebben jullie het leuk gehad, die Finse blokhut ziet er ook erg leuk uit!  juli 16, 2012

  Ziet er uit dat je een hele leuke dag hebt gehad!

  XOXO,
  Comemoda  juli 16, 2012

  Ah leuk dat je naar de Apenheul bent geweest! En die blokhut ziet er heel leuk uit.  juli 16, 2012

  Wat leuk! Ik ben al heeel land niet meer in de Apenheul geweest. Liefs  juli 16, 2012

  Ah Apenheul is zo leuk! En wat ziet die blokhut er knus uit :) X  juli 16, 2012

  Klinkt als een leuk dagje! Wat gezellig in zo'n Finse blokhut!!

  X  juli 16, 2012

  Oh lekker zeg, klinkt als een heerlijke dag!

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com  juli 16, 2012

  Klinkt als een super leuke dag! :) En de Apenheul blijft geweldig, moet er ook weer eens heen..!  juli 17, 2012

  wat een heerlijke dag, die hutjes zien er echt te gek uit!!

  Goede tip zeg!

  xx  juli 22, 2012

  Wat en leuk hutje! Ik wil ook weer eens naar de Apenheul, dat is minstens 10 jaar geleden dat ik daar was denk ik.
  Liefs, Swaen