TRAVEL: Egypt #2 | Ninajosephine.com
28 november, 2012 | Travel

Hier ben ik weer met een nieuwe update. Nouja, update, de dag bestaat voornamelijk uit eten, uitrusten, ontspannen, drankjes drinken, meedoen aan de activiteiten, ontspannen, insmeren, zwemmen, drankjes drinken en lezen.

In deze post wilde ik aandacht besteden aan de Senzo Mall, zag in mijn vorige comments dan deze bij enkele van jullie bekend voorkwam. In de vier jaar dat ik hier kom is er erg erg erg veel veranderd. Zo waren we het eerste jaar aangenaam verrast dat er een winkelcentrum met deze grootte en andere items verkocht dan alle lelijke gouden beeldjes met Egypte erin gegraveerd. Er was een grote supermarkt en enkele onbekende kleding winkels. De overige shops stonden leeg. Het jaar erna was er een Adidas en een andere winkel gekomen die onder andere Levi’s verkocht. Jaar drie waren we niet echt van plan om het een bezoekje te brengen aangezien er niet veel aan was. Toch hebben we de taxi genomen om nog een kijkje te nemen en er bleek inderdaad niet veel bijgekomen te zijn. Jammer. Toen we aankwamen op het vliegveld hier zagen we al de advertenties en zeiden we in koor “Mooi niet dat we daar nog een keer naartoe gaan!” waar het niet dat ons hotel letterlijk naast de Senzo Mall gelegen is en we er zo naartoe konden lopen.

We besloten om de tweede avond een kijkje te gaan nemen, mijn ogen kon ik haast niet geloven, een Mango, een Suite Blanco, twee soort van Coffee Company/Starbucks, Nine West, Aldo en ga zo maar door. Een zee aan bekende merken, helaas allemaal duurder dan thuis maar wel leuk om even een kijkje te nemen.

Dus, wie nog een keer naar Hurghada gaat, vergeet geen kijkje te nemen bij de Senzo Mall.