TRAVEL: Gran Canaria #1 | Ninajosephine.com
27 augustus, 2012 | Travel

 

Olaaaa! Vanuit een gemiddelde temperatuur van boven de 25 graden

De eerste dagen zitten erop en het is genieten. Aangekomen op het resort konden we na een uurtje de kamer al in, keurig verzorgd zag het eruit. Koffers uitpakken, insmeren, bikini aan, jurkje aan, even een hapje eten en hoppa in de zon! Wat fijn zeg. Ik las een boek, wat tijdschiften en nam aardig wat duiken in het zwembad of een verkoelende douche. ‘s avonds gingen we naar de Kasbah waar life muziek wordt gespeeld en er een heleboel oudere Spanjolen samen dansjes deden op de gespeelde nummers. We liepen in het rond, winkelde hier en daar wat en sloten de avond af met een drankje op het terras kijkend naar de dansende mensen.
De volgende ochtend begon iets rustiger, ontbijten met wel honderd heerlijke dingen, vers fruit, vier soorten yoghurt met musli, verschillende soorten brood, vruchtensappen, eieren in alle kleuren en maten, al met al genoeg keus. Daarna vetrokken we richting het strand en richting de strandduinen, dik anderhalf uur in het rond gelopen en geindigd op het terras met een verfrissend drankje alvorens we wat gingen winkelen. Daarna terug gegaan naar het hotel, middag gegeten en weer op een bedje in de zon.
Het namiddag programma bestond uit het drinken van drankjes bij het zwembad, lezen van boekjes in de zon en het typen van hier en daar wat blogjes. Daarna een lekkere douche en avondeten. Entertainment in het hotel en daarna naar de kroeg. Kan niet beter!

Het internet is ontzettend langzaam dus het zijn maar een paar foto’s. Als ik thuis ben dan maak ik weer een collage en laat ik zoveel mogelijk aan jullie zien!
  augustus 27, 2012

  Klinkt als een heerlijke vakantie tot nu toe, geniet ervan!  augustus 27, 2012

  Ziet er leuk uit!  augustus 27, 2012

  Ooooh wat heerlijk!!! Geniet ervan!

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com  augustus 27, 2012

  Geniet er van! Echt super om nog in de warmte te zitten!
  Liefs, Swaen  augustus 27, 2012

  Klinkt heerlijk en ziet er leuk uit! Enjoy!

  X  augustus 27, 2012

  Wat heerlijk, geniet er van!  augustus 27, 2012

  Dat klinkt vervelend zeg;). Vooral zoveel vers fruit in de ochtend is fijn! Geniet van je vakantie:)  augustus 27, 2012

  Klinkt echt als een heerlijke vakantie! :D Enjoy!  augustus 27, 2012

  Ah supertof! Leuke foto’s ook!  augustus 27, 2012

  Ziet er heerlijk uit! Enjoy :)  augustus 28, 2012

  Klinkt heerlijk. Heel veel plezier nog!!