TRAVEL: Gran Canaria #3 | Ninajosephine.com
30 augustus, 2012 | Uncategorized

Zaterdag, zondag, maandag, dinsdag, woensdag, Ja, we zijn over de helft. Jammer dat we onze koffers moeten pakken over 2 nachtjes maar leuk dat mijn kleur eindelijk de bruinheid heeft die ik hoopte. Mijn huid is er zo een die over het algemeen niet wil kleuren maar na een voorproefje in de Caribische zon gaat het nu de goede kant op. Over de helft betekend dat ik mag gaan  smeren met andere smeersels dan de standaard factor 25 of 20. Ik kan over naar een iets lagere factor, meer olie en zo af en toe ook een beetje in de schaduw zonder meteen niet te verkleuren.

En wat is het dan toch heerlijk om erachter te komen dat de producten die ik thuis dit jaar voor het eerst heb laten staan aangezien de prijs mij toch een beetje tegenviel hier overal met 50% korting staat. Geen oude flesjes in kapotte verpakkingen maar gewoon alles nieuw, keurig dicht geseald in een met airco coole winkel dus over de houdbaarheidsdatum hoor je mij niet klagen.

Hier sloeg ik meteen mijn slag en kocht een nieuwe factor 15, bronzer met factor 6, suncare met UVA bescherming voor mijn haar en nog een tube aftersun. Met de 15 smeer ik al een paar dagen dus voor ik vertrek sla ik er nog een in en neem ik meteen nog wat extra verpakkingen mee want je weet nooit  wanneer je weer zo een goede deal tegenkomt.

Nu is bruin worden hier een van onze dagelijkse beslommeringen maar als ik naar het weer in Nederland kijk blijft het alleen leuk voor mijzelf als ik onder de douche stap en naakt mijn spiegelbeeld bewonder en niet omdat ik nog leuke korte jurkjes en shorts aan moet naar buiten.

Helaas! En om die reden neem ik het er hier nog even van en trek ik vanavond mijn kortste broekje aan met mijn bloodste top, lang leven de zomer!
  augustus 30, 2012

  Wat een leuke foto van jou en het weer is hier op dit moment nog wel lekker hoor dus wie weet ;)

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com  augustus 30, 2012

  Heerlijk om nieuwe zonnebrand te gebruiken, mooie producten heb je gekocht!  augustus 30, 2012

  Mmm, ik hou van nieuwe zonproducten, sowieso.. ze ruiken zo lekker hihi!  augustus 30, 2012

  Nieuwe zonnebrand ruikt zo lekker! Dacht dat ik de enige was die daar zo over dacht, haha. Geniet er nog maar even van. Al hebben we hier ook best goed weer;)!  augustus 31, 2012

  Ben jaloers!  september 3, 2012

  Ik ken het bruiningsprobleem. Het is me afgelopen week in Parijs toch gelukt! Die zonnebrand is idd lekker!