TRAVEL: Hand baggage | Ninajosephine.com
20 juli, 2012 | Travel

Mijn hand baggage, hetgeen waar ik mij doorgaans meer druk om maak dan mijn koffer zelf. Want, 10 uur in een vliegtuig is lang. Je kijkt een filmpje, nog een serie, leest een tijdschrift en je bent nog steeds niet over de helft. Je gezicht is droog, je lippen, voeten worden koud, de airco zorgt voor een snotneus en ga zo nog maar even door.

De inhoud van mijn hand baggage moet er dus voor zorgen dat ik de vlucht zonder enige moeite door kom. In deze post laat ik jullie zien wat ik zoal in mijn handtas meeneem.

- Handtas: een grote, maar wel een handige, een paar vakjes voor de belangrijkste spullen en de rest gooi ik er in en vind ik wel als ik het nodig heb.
- Camera: daar maak ik nu de foto mee maar die zit natuurlijk keurig opgeborgen in een cameratas in mijn handtas.
- Borstel & elastiekjes: in het vliegtuig zit je namelijk altijd met je haar tegen zo een opgeplakt hygiënisch haardoekje aan, zo statisch als wat, net zoals het kussentje en dekentje wat je van de stewardess krijgt. Voor mijn haar is een borstel dus geen overbodige luxe.
- Tijdschrift & boek: een Glossy, Marie Claire, Grazia, Vogue het maakt mij niets uit als ik er maar een paar mee heb. Evenals het boek wat ik op het moment aan het lezen ben.
- Portemonnee: handig klein ding, waar alleen mijn pinpas/creditcard/verzekeringspasje/rijbewijs en paspoort zich in bevinden. Oh, en ook wat geld inderdaad!
- Notebook: waarschijnlijk kom ik op briljante ideeën voor mijn blog tijdens het vliegen, lezen van tijdschriften en kijken naar andere mensen dus die kan ik meteen opschrijven.
- Toiletspulletjes: om te beginnen met Eight Hour cream, wonder creme!, mijn luchtje Daisy, Rosebut salve voor mijn lippen, mascara om er aan het einde van de rit ook nog knap uit te zien, handsanitizer, gezichtscrème, handcrème, verfrissingsdoekjes en een ogenschaduwtje.
- Muziek: een kleine ipod, helemaal vol met allemaal lekkere nummertjes.
- Zonnebril: die heeft geen uitleg nodig denk ik zo…
- Inentingenpaspoort: just in case of emergency, dan weten ook de doctoren daar wat ik wel en niet heb gekregen.
- Dagboek: met One Day a Line schrijf je iedere dag een regeltje over die dag voor de aankomende vijf jaar. Geen lange verhalen maar gewoon kort en bondig wat de dag je gebracht heeft.

Natuurlijk heb ik nog paracetamol, neusspray, advil, sokken, sjaal, jumper en reistabletten in mijn tas maar die vond ik gewoon niet zo leuk staan op de foto.

Ziet jullie tas er hetzelfde bij of denk je bij jezelf Nina mist echt nog wel een paar belangrijke items. Please let me know!
  juli 20, 2012

  Leuk om te zien :D  juli 20, 2012

  Leuk om te zien, mijn tas ziet er ongeveer hetzelfde uit!  juli 20, 2012

  Leuke post, ik heb ook ongeveer hetzelfde mee! En fifty shades of grey wil ik ook nog steeds lezen, ben zo benieuwd naar dat boek.  juli 20, 2012

  Ik heb ook ngeveer hetzelfde mee, al heb ik ook altijd nog muziek bij me op mn Ipod ;)

  http://Www.crativityandchocolate.blogspot.com  juli 20, 2012

  Altijd leuk om te zien. En een tijdschrift, yeah dat vind ik ook zó important haha!  juli 20, 2012

  Ik denk dat de inhoud wel ongeveer hetzelfde is als die van mij. Ik neem ook nog een kleine trolley mee, maar dat is meer omdat ik geen zin heb om met mijn laptop te sjouwen. Hier stop ik dan ook gelijk wat boeken enzo in. Scheelt weer gewicht in mijn koffer! ;P  juli 21, 2012

  Eight Hour cream gaat sowieso ook in mijn handbagage, samen met een borstel en een boek!
  Ik neem ook altijd pepermuntjes mee voor de smaak, zeker op een lange vlucht haha.  juli 21, 2012

  Leuk om te zien :)  juli 21, 2012

  leuk om te zien!  juli 22, 2012

  Ik denk dat je alles wel zo'n beetje hebt! ;-)