TRAVEL: Hotel Hasenauer | Ninajosephine.com
26 februari, 2013 | Travel

thumb_276__lightbox

thumb_306__lightbox

thumb_308__lightbox

thumb_310__lightbox

thumb_282__lightbox

thumb_343__lightbox

thumb_345__lightbox

bron

Het derde jaar op rij dat we overnachten in Hotel Hasenauer te Hinterglemm. Hinterglemm ken ik uit mijn hoofd en komen we jaar in jaar uit weer terug. Hier heb ik leren skiën en hier ski ik waarschijnlijk tegen de tijd dat ik oud en grijs ben nog steeds. Het dorpje is gezellig, de pistes super om te skiën, aprés ski is geweldig en het eten en drinken is top! De meeste kennen het dorp Saalbach, dit is het dorp voor Hinterglemm maar de ski pistes zijn aan elkaar verbonden, en ook dit jaar hebben we weer een paar rondjes Saalbach gemaakt.

In het hotel is ook alles super geregeld, het skiruim is beveiligd met een pasje, zodat je er dus zeker van bent dat niet Jan en allemaal zomaar binnen wandelen. Er is een wellness, sauna’s in alle kleuren en maten, zwembad, relax-ruimte met  verwarmde waterbedden, een eigen bar, mooie kamers, stortdouches in je eigen kamer, overal wifi bereik, heerlijk eten (5 gangen iedere avond, maar ach je bent op vakantie dus het mag!) en ik kan nog wel even doorgaan.

Al met al, ook dit jaar hebben we weer een heerlijke vakantie gehad in hotel Hasenauer, en ben je eens van plan naar Hinterglemm te gaan, neem dan aub een kijkje op de website want het is echt super!
  februari 26, 2013

  Dit ziet er echt geweldig uit zeg! xx

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com  februari 26, 2013

  Ziet er heerlijk uit! Ik kan niet wachten tot ik naar de sneeuw vertrek!

  X  februari 26, 2013

  Wauw! Dat ziet er echt te gek uit. Kan me voorstellen dat je het daar heerlijk hebt gehad.  februari 26, 2013

  Het ziet er echt heel mooi en knus uit!! Wat een prachtige foto’s  februari 26, 2013

  Wauw, echt heel mooi!  februari 26, 2013

  Wauw wat ziet dat er mooi uit! Ik ga dit even onthouden voor komend jaar. :D  februari 26, 2013

  Wow, ziet er echt heel gaaf uit!

  Liefs, Mariette  februari 26, 2013

  Wauw, wat een top hotel!! En fijn dat je niet iedereen zomaar bij de ski’s kan! Volgend jaar wil ik misschien naar dit gebied dus ik ga zeker een kijkje nemen op de site!  februari 26, 2013

  Oh ziet er heerlijk uit!  februari 27, 2013

  waaauw daar wil ik ook wel verblijven!  februari 27, 2013

  Wat ziet dit er knus uit zeg!  februari 28, 2013

  Wauw, dat uitzicht!  maart 2, 2013

  Wat een gaaf hotel! Erg leuk ingericht.