TRAVEL: Last minute stress | Ninajosephine.com
27 juni, 2013 | Travel

Ik heb naast mijn scriptie en herkansing nog meer stress. Voor het eerst ga ik een last minute boeken. Normaal zoek ik alles ver van te voren uit, koop ik boekjes en speur ik het internet af naar alle leuke dingen die er te doen zijn op de plek van bestemming. Ook hebben mijn vriend en ik deze keer niet helemaal duidelijk voor ogen of we willen gaan voor cultuur, zon, actie of welke categorie dan ook. We weten niets en hebben vooral niets op het oog.  Nu heb ik de afgelopen dagen een beetje zitten kijken naar alle “last minutes” die worden aangeboden maar ik ben het spoor bijster. Moet je echt wachten op 3 dagen voordag je weg wilt, of ga je nu een aanbieding boeken, of ga je op de dag dat je wel wil gewoon richting Schiphol en neemt de eerste vlucht, tijdens het speuren kwam ik erachter dat ik geen idee heb hoe zo een last minute in zijn werk gaat. De Arke website vind ik zo onduidelijk als maar kan! en d-reizen geeft aan dat ze MaDiWoDo deals hebben maar daar wordt ik ook niet echt wijzer van. Wat een dilemma zeg zo een reisje!

Hebben jullie wel eens een last minute geboekt en welke websites zijn lekker bruikbaar hiervoor?

Vergeet niet mee te doen aan mijn winactie om een My Life Story te winnen! 

bron
  juni 27, 2013

  Ik heb ook geen flauw idee hoe last minuten weten, dus ik kan je niet helpen! Heb ooit ergens gehoord dat je op Schiphol geen tickets meer kon krijgen voor diezelfde dag? Maar heb ook geen idee of dat echt zo is!  juni 27, 2013

  Ik heb het echt nog nooit gedaan dus ik kan je helaas geen tips geven. Wel weet ik dat je bij sommige landen (Griekenland, Turkije) pas vanaf 4 sterren hotels moet gaan boeken. Heb je nog geen garantie, maar zit je wel stukken beter dan bij 3 sterren of minder. Misschien wist je dat allang maar toch ;) xx

  http://www.creativityandchocolate.com  juni 27, 2013

  Sorry ik weet niet echt hoe lastminutes werken! Mijn idee van een lastminute is gewoon de auto pakken, spullen inladen en naar de zon vertrekken haha! Dan zie ik wel waar ik uitkom! Misschien kan je dat proberen?  juni 27, 2013

  Ohh, ik heb ook heb ook echt geen idee! Ik heb al vaak rondgekeken op lastminutesites, maar ik zie meestal door de bomen het bos niet meer. Ik zou in ieder geval niet naar het vliegveld gaan zonder eerst via internet geboekt te hebben, te bang voor een teleurstelling. Succes ermee!


  Kelly

  juni 27, 2013

  Ik heb vooral slechte ervaringen met (proberen) last-minute te boeken. Het is heel erg afhankelijk van het weer in Nederland of je een goedkope reis kan scoren. Is t hier mooi dan moeten ze van de reizen af, is het hier drama kunnen de prijzen weer omhoog want dan zijn de reizen weer erg in trek! Veel succes ermee xx  juni 27, 2013

  Ik kan je hier helaas niet mee helpen, want ik heb nog nooit een last minute geboekt. Ik zou inderdaad eerst wel online bestellen, in plaats van gewoon naar Schiphol toe en zien wat er is. Dat is namelijk best wel tricky dat laatste, denk ik.

  xx  juni 28, 2013

  Ik heb werkelijk nog nooit last minute geboekt.. Lijkt me echt een stressvolle opgave!  juni 28, 2013

  Klinkt wel spannend! Ik heb nog nooit een last minute geboekt! Succes!  juni 29, 2013

  Nee, geen stress hebben! Een vakantie boeken moet juist heel leuk zijn :D