TRAVEL: Nijmegen | Ninajosephine.com
17 juli, 2012 | Travel

De laatste dag van weg in eigen land bracht ons alweer op een plek die we niet hadden gedacht. Na een rondje hardlopen op zondagmorgen door de bossen in Dieren vertrokken we uit onze blokhut en reden naar Arnhem. Omdat we hier gisteren niet waren geweest besloten we het vandaag maar te doen. Tot! op een zeker moment de dame van het 11 uur nieuws op de radio vertelde dat de festiviteiten in Nijmegen mbt tot het begin van de vierdaagse waren begonnen. Dus onze navigatie veranderde meteen van Arnhem naar Nijmegen.

Aangekomen in Nijmegen besloten we te ontbijten met een club sandwich. Kan toch?! Daarna liepen we heerlijk door de stad, overal verschillende barretjes, podia, muziek, marktkraampjes, kermissen en nog veel meer. Wat ontzettend leuk zeg! Ik promootte mijn blog, stond op het podia en bekeek een real-life mobile, die 50meter boven de grond een trommelconcert weggaf.

Na drie keer op een terras te zijn beland besloten we terug te keren naar huis om ons weekendje weg af te sluiten. Ik kan het iedereen zeker aanraden. Nu gaan de echte voorbereidingen voor Cuba beginnen want dat komt echt dichtbij!